Emilia Şercan, mesaj pentru toţi impostorii, securiştii, sereiştii şi academicienii care vor să o oprească

Jurnalista Emilia Şercan - specializată în deconspirarea vastelor reţele de "doctori" plagiatori şi falşi academicieni care au infestat ţara - le-a transmis un mesaj celor care încearcă prin toate mijloacele să o oprească să scrie.
Emilia Şercan
Emilia Şercan (Florin Chirilă/Epoch Times)

La început au vrut să o cumpere pentru a se opri din scris lucruri compromiţătoare. Cum planul a eşuat, au urmat ameninţările şi atenţionările, susţine jurnalista Emilia Şercan.

"L-am făcut celebru pe academicianul general profesor doctor în impostură plagiator Gabriel Oprea şi în mediul academic american. Înţeleg că doctorul în impostură este de-a dreptul disperat - nu mai trebuie să înşir aici motivele -, şi că şi-a pus în mişcare toţi prietenii impostori ca şi el, securişti, sereişti şi academicieni ca să afle lucruri compromiţătoare despre mine pentru că şi el, şi ei ştiu că ce am mai grav de spus public despre ei abia urmează", a scrie Emilia Şercan, pe contul său de Facebook.

Jurnalista susţine că a primit mesaje sau atenţionări despre faptul că se va încerca compromiterea sa dacă nu se opreşte din scris, asta după ce au încercat să o cumpere. A primit de multe, multe luni - mesaje subtile, transmise prin prieteni ca să se lase impresionată, fie prin cunoscuţi sau necunoscuţi.

"Acum înţeleg şi disperarea cu care s-a încercat şi încă se încearcă spargerea contului meu de email sau a telefonului. Ultima încercare a fost chiar azi.

Doar un mesaj am pentru toţi disperaţii impostori, securişti, sereişti şi academicieni - determinarea de a scrie despre mizeria în care aţi târât ţara asta în ultimii 26 de ani şi despre răul pe care l-aţi făcut generaţiilor prezente şi viitoare nu mi-o poate lua nimeni şi nimic", a subliniat Emilia Şercan.