Emilia Şercan: "Toţi cei care au girat plagiate scapă nepedepsiţi. Aşa arată marea reformă în educaţie"

Emilia Şercan, jurnalistă implicată în deconspirarea vastelor reţele de "doctori" care infestează România, a atras atenţia că toţi cei care au girat de-a lungul timpului plagiatele vor scăpa nepedepsiţi.
Emilia Şercan
Emilia Şercan (Florin Chirilă/Epoch Times)

Toţi cei care au girat plagiate pot sta acum liniştiţi. Nu mai riscă sancţiunile să-si piardă titlul de conducător de doctorat, titlul de profesor sau să fie daţi afară din învăţământ, asa cum era prevazut iniţial, a declarat jurnalista Emilia Şercan.

"Recent, în Comisia de Educaţie, au fost adoptate o serie de prevederi pe Ordonanţa care modifica Legea Educaţiei în privinţa renunţării la titlul de doctor. Conducătorii de doctorat care girează plagiate scapă nepedepsiţi la propunerea fostului ministru al Educaţiei Sorin Cîmpeanu, cu studii făcute la Academia Naţională de Informaţii a SRI şi academician în ASSN-ul lui Oprea şi Maior, şi a lui Mihnea Costoiu, doctorand la Academia SRI, că deh, omul nu a fost în stare până acum să-şi ia un doctorat în orice şi vrea doctorat în siguranţa naţională.

Adică toţi cei care au girat plagiate - de exemplu, academicianul Oprea a girat vreo zece din verificările mele de până acum - nu mai riscă să-şi piardă titlul de conducător de doctorat, să rămână fără titlul de profesor sau să fie dat afară din învăţământ, aşa cum era prevăzut iniţial. Nu, la propunerea academicianului în securitate naţională Sorin Cîmpeanu şi a academicianului wanna be Mihnea Costoiu toate lucrurile astea nu vor mai fi posibile. Toată lumea scapă fără nicio problemă", a declarat Emilia Şercan.

Potrivit jurnalistei, aşa arată "marea reformă în educaţie când serviciile confiscă şi acest domeniu ca să poată acoperi doctoratele plagiatele fără număr pe care le-au acordat de-a lungul timpului sau să-i acopere pe cei care le-au dat doctorate plagiate, lor baieţiilor uniţi în cuget şi simţiri de siguranţa naţională şi interes naţional".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne