„Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos” - Crin Antonescu, despre fostul său partener

Victor Ponta versus Crin Antonescu
Victor Ponta versus Crin Antonescu (Epoch Times)

"Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos", a declarat Crin Antonescu vineri la Timişoara, la lansarea candidaţilor Partidului Naţional Liberal pentru Parlamentul European.

"Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos. Astăzi, drumul european al României e pus în pericol de PSD. Domnul Ponta ne spune clar că mai are două piedici în calea sa: justiţia şi presa liberă. Lucrurile sunt simple, Traian Băsescu şi partidele sale sunt suficient de slabe pentru a nu îl opri pe domnul Ponta să pună mâna pe putere, PSD să fie peste tot", a declarat liderul liberalilor, conform Mediafax.

Punând în antiteză partidul său cu fostul său partener de alianţă şi guvernare, PSD, Crin Antonescu a declarat că formaţiunea lui Victor Ponta "trăieşte de pe urma baronilor", în vreme ce PNL-ul "trăieşte din valori şi nu ia voturi cu remorca."

"Pentru aceste lucruri ne-am bătut mereu, iar când aceste lucruri au fost încălcate, ne-am despărţit şi de Traian Băsescu şi de PSD", a completat preşedintele Partidului Naţional Liberal.

Reamintim că Antonescu a vehiculat încă de dinaintea ruperii USL ideea că liberalii l-au făcut prim ministru pe Ponta, lucru pentru care social-democraţii ar trebui să fie recunoscători, susţinându-l pe liderul liberal în cursa pentru prezidenţiale. Odată ruptă coaliţia, liderul liberal a inversat strategia, luptând cu partidele de opoziţie pentru voturile electoratului anti-PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne