Eugen Tomac: Minciună, ignoranţă şi fals - adevărata faţă a liderilor PNL-PSD

PSD şi PNL promit astăzi românilor un referendum pe tema familiei, deşi de şapte ani refuză să pună în practică ceea ce românii au votat la referendumul din 2009 - 300 de parlamentari, a atras atenţia deputatul Eugen Tomac.
Eugen Tomac
Eugen Tomac (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Poporul a votat 300 de parlamentari, dar majoritatea formată din PNL şi PSD a avut alte interese, mai exact să îl mărească în mod ilegal, a acuzat preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac.

„Majoritatea formată din PNL şi PSD a avut interesul să mărească, ilegal, numărul de parlamentari la 466, calculând norma de reprezentare de la o populaţie de 22.300.000 şi nu de 20.120.000 de cetăţeni, câţi suntem în realitate, conform ultimului recensământ realizat în 2011.

A avut interesul să reducă Diaspora la tăcere. Reprezentanţii PNL şi PSD au redus fără nicio justificare numărul parlamentarilor pentru românii din Diaspora şi Republica Moldova. Deşi peste hotare avem peste 3 milioane de cetăţeni români, care trăiesc şi muncesc în afara ţării, aceştia vor fi reprezentaţi în Parlament de 4 deputaţi şi 2 senatori, exact cât are şi judeţul Harghita”, a declarat Eugen Tomac.

Minciună, ignoranţă şi fals. Aceasta este, potrivit şefului executiv al PMP, adevărata faţă a liderilor PNL şi PSD, cei care astăzi promit românilor un alt referendum, deşi de şapte ani refuză să pună în practică ceea ce românii au votat la referendumul din 2009.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne