FC Rapid a rămas fără antrenor după plecarea lui Dan Alexa

"Clubul nostru se desparte de Dan Alexa şi de Costel Ilie (n.r. - antrenor secund), cărora le mulţumim pentru perioada petrecută la Rapid şi pentru dedicarea de care au dat dovadă..", se arată într-un comunicat de presă publicat pe site-ul oficial.
Antrenorul român Dan Alexa.
Antrenorul român Dan Alexa. (Dan Alexa/facebook)

Dan Alexa nu mai este antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, potrivit anunţului făcut, duminică, de site-ul oficial al grupării din Giuleşti.

Despărţirea vine în contextul ratării promovării în Liga I.

"Clubul nostru se desparte de Dan Alexa şi de Costel Ilie (n.r. - antrenor secund), cărora le mulţumim pentru perioada petrecută la Rapid şi pentru dedicarea de care au dat dovadă. Dan Alexa a condus Rapidul, din postura de antrenor principal, în play-off-ul ligii secunde, echipa noastră obţinând o victorie, trei remize şi o înfrângere", se menţionează în comunicatul citat.

Antrenorul Dan Alexa a venit în postura de salvator în 11 martie, după ce gruparea rapidistă cu Daniel Pancu pe banca tehnică, a înregistrat rezultate slabe în primele trei etape de la reluarea campionatului Ligii a II-a.

Totodată, datorită ratării obiectivului principal, directorul general Ovidiu Burcă şi-a înaintat la rândul său demisia.

"Au fost 3 ani dificili în care m-am dedicat total acestui proiect. Nu a existat zi în tot acest timp fără să-mi dedic toate cunoştiinţele şi toată pasiunea mea pentru fotbal renaşterii Rapidului. Din păcate, ratarea promovării a produs multă dezamăgire în rândul suflării rapidiste, dar mai presus de toţi mie. Nu am entuziasmul şi energia pe care să le transmit într-un timp atât de scurt echipei. E timpul să vină alţi oameni care să creadă în acest proiect şi să încerce să readucă echipa în prima ligă", a declarat Ovidiu Burcă.

Până la numirea unui nou tehnician, Vulturii Vişinii vor fi în grija antrenorului secund, Ştefan Grigorie.

Noul sezon al Ligii a II-a va începe la finalul acestei luni, în week-end-ul 28-30 august, tragerea la sorţi a programului urmând a avea loc cel mai probabil săptămâna viitoare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport