Liga I. Chindia Târgovişte, succes important în lupta pentru menţinerea în eşalonul de elită

Chindia Târgovişte a dispus de CS Mioveni cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, la Ploieşti, în prima manşă a barajului pentru menţinerea/promovarea în Liga I de fotbal.
(Joern Pollex / Bongarts / Getty Images)

Chindia Târgovişte este mai aproape de menţinerea în primul eşalon competiţional fotbalistic de la noi din ţară - Liga I, după victoria înregistrată la scor periculos în faţa celor de la CS Mioveni, în prima manşă a barajului.

Târgoviştenii au reuşit să modifice de două ori tabela de marcaj de pe Stadionul 'Ilie Oana' din Ploieşti, prin Ovidiu Bic (14) şi croatul Josip Ivancic (74), o gură de oxigen şi de moral totodată în vederea returului de pe 12 august de la Mioveni.

Gazdele s-au mai remarcat prin Valmir Berisha (59) şi Daniel Florea (74 şi 76 - bară), în timp ce oaspeţii au replicat prin Davide Massaro (57 şi 73).

Comitetul de Urgenţă al FRF a decis joi să mărească numărul de echipe din Liga I de la 14 la 16 începând din sezonul viitor, astfel că ultima clasată în Liga I, Chindia, joacă un baraj cu formaţia de pe locul al treilea din play-off-ul Ligii a II-a, CS Mioveni. UTA Arad şi FC Argeş au promovat direct în Liga I.

CS Mioveni a evoluat ultima oară în Liga I în sezonul 2011-2012.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport