Florin Cîţu: Dragnea înscrie şi Curtea de Conturi în PSD!

Pentru a putea fura nestingherit, PSD vrea să pună stăpânire pe instituţiile statului aşa că, dacă Opoziţia şi societatea civilă nu se vor uni pentru a se opune dictaturii PSD-iste, nu se ştie dacă în 2020 vom mai avea alegeri parlamentare.
Florin Cîţu(PNL),
Florin Cîţu(PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD şi Dragnea nici măcar nu mai vor să păstreze aparenţele unei democraţii în România, susţine senatorul PNL Florin Cîţu, acuzând-i pe social-democraţii că, după ce au "înrolat" CCR-ul şi Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), acum vor să facă acelaşi lucru şi cu Curtea de Conturi.

În ce scop face PSD acest lucru? Pentru a putea fura în linişte, fără să răspundă penal, susţine liberalul, avertizând că dacă Opoziţia şi societatea civilă nu se vor uni pentru a se opune dictaturii PSD-iste, nu se ştie dacă în 2020 vom mai avea alegeri Parlamentare, iar 2016 o să fie un nou 1946!

"Astăzi sunt audieri importante pentru PSD în Parlament. Curtea de Conturi se înscrie în PSD. În doar 10 luni PSD a înrolat CCR, ASF şi acum CC. Urmează BNR (90% în barca PSD deja) şi DNA. Ahh, uitasem, şi Consiliul Concurenţei a depus armele de bună voie şi deja se face util cârmaciului.

PSD are două obiective:

1. Să poată fura în linişte şi să nu răspundă penal. Aici Curtea de Conturi şi CCR au cel mai mare rol.

2. Să strivească orice urmă de opoziţie politică, a societăţii civile şi a sectorului privat. Aici ASF, BNR, şi Consiliul Concurenţei, ANAF sunt instituţiile pe care PSD le va arunca asupra celor care se opun dictaturii PSD-iste", scrie Cîţu, pe pagina sa de socializare.

Cîţu mai atrage atenţia, în postarea sa, că PSD instaurează dictatura şi opinează că singura care îi poate opri este Strada şi, într-o mai mică măsură, Comisia Europeană.

"Vă spun de 10 luni zile. Programul de guvernare este o perdea de fum. De aceea Dragnea-Vâlcov renunţă uşor la măsuri din program sau inventează altele noi. În timp ce noi toţi suntem ocupaţi să demonstrăm imbecilitatea acestui program de guvernare PSD instaurează dictatura în România.

Ce îi poate opri? Doar strada şi într-o mai mică măsură Comisia Europeană.

Referitor la CE, este clar din discursul public împotriva instituţiilor internaţionale că PSD doreşte România cât mai repede în afara UE. Încearcă să păstreze aparenţele unui stat democratic doar pentru că vrea să fure ce se mai poate din fondurile UE. În momentul când PSD va înţelege că nu poate să fure cât are nevoie, veţi vedea un mesaj anti-UE direct şi pe faţă.

Opoziţia şi societatea civilă trebuie să se unească şi să se opună dictaturii PSD-iste. Dacă nu o facem, nu stiu dacă în 2020 vom mai avea alegeri Parlamentere iar 2016 o să fie un nou 1946!

P.S. Referitor la audierile de astăzi. Sunt vicepreşedinte al comisiei buget-finanţe etc. din Senat dar încă nu am primit CV-urile celor pe care ar trebui să-i audiem astăzi peste câteva ore. PSD deja conduce ţara în sistem dictatorial şi noi restul nu mai contăm", adaugă Cîţu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne