Fostul şef al Cabinetului tehnocrat: Nicuşor Dan a spus clar că Cioloş nu e binevenit în partid

Fostul şef al tehnocraţilor de la Palatul Victoria, Dacian Cioloş, nu va intra în Uniunea Salvaţi România. Cazul este închis pentru că Nicuşor Dan a spus clar că nu este binevenit, a explicat fostul director al Cabinetului Cioloş.
Nicusor Dan
Nicusor Dan (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele USR Nicuşor Dan a pus clar că nu-l vrea pe fostul premier Dacian Cioloş în partid, a dezvăluit joi, într-un comentariu pe Facebook, fostul şef al Cabinetului tehnocrat şi director executiv în cadrul Asociaţiei România 100, Alin Cristian Mituţa.

"Numele lui Dacian Cioloş e vehiculat (din nou) fără voia lui în această afacere în care nu are nimic de-a face. Situaţia e foarte clară: USR era una din opţiunile de implicare pe care el şi echipa lui le luau în considerare, aşa cum a declarat şi public. În urma discuţiilor, preşedintele USR a spus foarte clar că Dacian Cioloş nu este binevenit în partid. Prin urmare, intrarea în USR nu mai este de actualitate şi nu mai este luată în calcul. Nu mai suntem în nicio formă de tatonare, aşa cum spunea Nicuşor Dan, cazul este închis", a scris fostul director al Cabinetului Cioloş.

Cât despre scrisoarea trimisă membrilor USR de către fostul ministru Cristian Ghinea potrivit căreia conducerea partidului nu l-ar dori pe Cioloş pentru că ar fi un "un elefant prea mare pentru USR", Alin Mituţa a precizat:

"Ghinea ca şi mulţi alţi din USR vor în continuare ca Cioloş să vină în partid şi e dreptul lor să vrea asta şi să scrie ce scrisori vor, dar asta nu înseamnă că asta vrea şi Cioloş".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne