Gabriela Firea a pierdut procesul cu Narcisa Iorga de la CNA

Gabriela Vrânceanu Firea Palade, PSD
Gabriela Vrânceanu Firea Palade, PSD (Epoch Times România)

Membrul CNA Narcisa Iorga a câştigat procesul cu senatorul PSD de Ilfov Gabriela Firea. Narcisa Iorga este însă surprinsă de faptul că, deşi s-a dovedit că a fost victima unui ultraj, tot ea a fost chemată în instanţă.

Gabriela Vrânceanu Firea a pierdut definitiv procesul penal pe care i l-a intentat Narcisei Iorga, după ce Parchetul General i-a aplicat o amendă pentru ultraj şi şantaj la adresa acesteia. Această amendă a fost rezultatul judecării plângerii penale făcute împotriva sa de către Narcisa Iorga, în urma unor afirmaţii făcute în timpul emisiunii pe care o prezenta pe atunci la Antena 3.

Senatorul PSD a refuzat să plătească amenda şi a cerut anularea ei. După doi ani, judecătorii i-au dat dreptate membrului CNA.

”Gabriela Firea a ameninţat că va face dezvăluiri despre viaţa mea privată, chiar imaginare, dacă mai propun amenzi, şi că le voi regreta. Deci se întrunesc toate condiţiile pentru ultraj. Aşa spune Parchetul. Citind dosarul din scoarţă-n scoarţă, îmi dau seama că nu poate fi vorba decât despre orgoliul rănit al Gabrielei Firea. Nu poate accepta să piardă. Cu atât mai puţin în faţa mea”, a afirmat Narcisa Iorga.

Narcisa Iorga scrie pe blogul ei că este surprinsă că, deşi a fost victima unui ultraj, tot ea a fost chemată în faţa instanţei.

”Culmea televiziunii! Spune că eu am avut atitudini vexatorii, presiuni şi constrângeri care i-au creat o stare de temere de discreditare prin comunicate şi interviuri pe care aş fi putut să le dau, atât cu privire la viaţa ei privată, cât şi la cea profesională. Incredibil! Nu există la dosar nicio dovadă care să susţină temerile ei. Eu nu am afirmat public nimic niciodată despre viaţa privată a nimănui”, a scris membrul CNA pe blogul său.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne