Geoană, despre Tăriceanu: Începe să-şi confunde adversarii cu partenerii politici

Mircea Geoană
Mircea Geoană (Epoch Times România)

Deranjat de remarcile fostului premier Călin Popescu Tăriceanu la adresa sa, senatorul PSD Mircea Geoană a declarat că liderul PLR, este "orbit de şansa oferită de PSD de a se reinventa" şi începe să-şi confunde adversarii cu partenerii politici.

Tăriceanu a făcut recent o paralelă între cazul prezidenţiabilului ACL Klaus Iohannis, care a fost acuzat că ar fi avut o întâlnire cu Traian Băsescu la reşedinţa acestuia din urmă, şi cazul Geoană, care a pierdut Preşedinţia din cauza unei inoportune întâlniri cu mogulul Sorin Ovidiu Vântu.

"Dacă nu am cunoaşte personajul, dacă nu am fi asistat la recentele trădări în lanţ puse în operă de Klaus Iohannis în interiorul PNL, atunci, ca urmare a imaginilor publicate, am fi putut spune că preşedintele PNL este un Mircea Geoană ceva mai înalt, care s-a dus la Băsescu, în loc de Sorin Ovidiu Vântu", a declarat ironic Tăriceanu.

În replică, Mircea Geoană a scris pe Facebook că fostul premier începe să-şi confunde adversarii cu partenerii politici, orbit probabil de şansa oferită de PSD de a se reinventa pe voturile şi munca social-democraţilor. Există voci potrivit cărora Tăriceanu ar urma să primească postul de premier în cazul în care prezidenţiabilul PSD Victor Ponta va câştiga alegerile.

"Probabil orbit de şansa oferită de PSD de a se reinventa (cum s-a obişnuit, pe voturile şi munca noastră), dl Tăriceanu începe să-şi confunde adversarii cu partenerii politici. Când va reuşi să câştige peste 5 milioane de voturi, şi nu câteva mii - şi acelea la ruleta redistribuirii mandatelor de parlamentar - atunci va avea căderea să vorbească despre "statura" altora", a precizat senatorul PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne