Ghinea: Dragnea, închis în debara, că spune prostii când iese!

Social democraţii se autosaboteză şi pierd, pe mâna lor, alegeri pe care le cred sigure, a opinat Ghinea, în viziunea căruia Dragnea - după ce a făcut declaraţii care i-a enervat pe oameni - a fost închis de consultanţi în debara şi nu i se mai dă voie să iasă, căci spune prostii.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

PSD are "talentul" de a pierde alegeri pe care le consideră sigure prin "boacăne" făcute în ultimul moment, care "enervează" electoratul, a opinat joi fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, actualmente candidat din partea Uniunii Salvaţi România la Parlament.

"PSD are acest talent de a face vreo boacănă în ultimul moment şi de a pierde alegeri pe care le consideră sigure. Aşa au păţit şi cu Năstase şi Băsescu în 2004, aşa au păţit cu Ponta şi Iohannis acum doi ani. Fac ei ceva şi de obicei sunt foarte agresivi, se cred stăpânul jocului şi asta îi enervează pe oameni. Vă dau ca exemplu acum cinci-şase zile, când Liviu Dragnea a zis de IT-iştii care s-au oferit voluntari la Guvern, să facă acele aplicaţii pentru simplificarea administrativă, că sunt postaci. (...) Dacă Liviu Dragnea mai face câteva declaraţii de genul acesta, vor pierde alegerile. Văd că acum l-au închis în debara şi nu îi mai dau voie să iasă consultanţii, pentru că spune prostii când iese", a declarat Ghinea în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Bistriţa.

De asemenea, Ghinea a mai opinat că liderii PSD au o mentalitate de pungaşi care fug de miliţie, aceasta fiind explicaţia faptului că nu comunică numele celui pe care-l vor nominaliza pentru postul de premier, dacă vor câştiga alegerile.

"Oamenii care votează cu PSD nu ştiu cine va fi prim-ministru, pentru că Dragnea spune că ei nu anunţă un prim-ministru ca să nu îl ia DNA. Oamenii aceştia au o mentalitate de pungaşi care fug de miliţie, acolo sunt ei: nu ieşim în faţă, că ne ia cu duba", a afirmat Ghinea

Întrebat de presă care este relaţia USR cu PNL, fostul ministru a răspuns că este una de "ignorare reciprocă" şi că liberalii au o problemă de brand pe care nu vrea să o comenteze.

Referindu-se la campania pentru alegerile parlamentare, Ghinea a comparat-o cu "un festival de Moş Crăciun" în care vechile partide se întrec în promisiuni nerealiste.

"Dacă vă uitaţi la televizor sau citiţi promisiunile electorale zilele acestea, o să vedeţi că este un fel de festival de Moş Crăciun. Fiecare promite că taie taxe şi că creşte cheltuielile foarte mult. Fiecare dintre partidele vechi tratează cetăţenii ca pe nişte copii care cred în Moş Crăciun. USR pleacă de la ideea ca toţi suntem adulţi şi putem să gândim cu capul nostru şi promite puţin, promite realist, cu surse clare de finanţare, pentru că chiar avem de gând să ţinem aceste promisiuni", a mai afirmat Ghinea, potrivit sursei citate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne