Ioana Băsescu s-a căsătorit în secret duminică, la Azuga

(photos.com)

Fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, Ioana, s-a căsătorit duminică, la Azuga. Cununia civilă a Ioanei Băsescu cu avocatul Radu Pricop a fost oficiată la Primăria Azuga, în prezenţa părinţilor celor doi şi a naşilor.

Constantin Samson, primarul din Azuga, a declarat, luni, pentru Mediafax că după căsătorie fiecare dintre soţi îşi va păstra numele de familie.

Edilul Azugăi a mai declarat că deşi niciunul dintre cei doi soţi nu are domiciliul în Azuga, conform legii, au avut posibilitatea de a se căsători acolo, depunând o cerere cu 15 zile înainte de a se căsători. Naşii celor doi sunt Raluca şi Dumitru Bucur.

Radu Petru Pricop este un bun prieten al Elenei Băsescu şi al soţului acesteia, Bogdan Ionescu. Pricop provine dintr-o familie cunoscută din Suceava, tatăl acestuia fiind fostul senator PSD Radu Pricop. Soţul Ioanei Băsescu are 35 de ani şi este asociat al unui cabinet de avocatură. Conform presei, Radu Pricop locuieşte într-o zonă de lux a Capitalei şi conduce maşini de sute de mii de euro: un Mercedes SL 63 AMG, în valoare de 150.000 de euro şi un Maserati de peste 100.000. de euro.

Ioana Băsescu a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul. Cei doi s-au căsătorit în 2003, cununia civilă fiind oficiată chiar de tatăl miresei, Traian Băsescu, la vremea respectivă primar al Capitalei.