Lăzăroiu: Am şi eu o întrebare nătângă. Frunzăverde de ce nu se suspendă din funcţiile politice?

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (onlinestudent.ro)

Fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, vrea să ştie de ce şeful Consiliului Judeţean Caraş Severin, liberalul Sorin Frunzăverde, nu s-a suspendat din partid, sau nu i s-a cerut acest lucru.

"Am şi eu o întrebare nătângă. Frunzăverde, pus sub control judiciar şi acuzat aproape de aceleaşi fapte ca şi Dragnea, în orice caz legate de lucruri necurate în campanie, de ce nu se suspendă din funcţiile politice? Şi dacă nu vrea, de ce liderii partidului nu fac nimic?", întreabă Lăzăroiu.

Potrivit analistului politic, control judiciar este o măsură preventivă şi ar trebui să ducă la suspendarea şefului CJ, suspendare care până la urmă "nu e nici ea un capăt de ţară, poate reveni în funcţie dacă totul se termină cu bine".

Situaţia nu este oricum comparabilă cu ce se întâmplă în PSD unde "condamnaţii pot sta mult şi bine în funcţii", dar Lăzăroiu aminteşte că "au mai fost deputaţi PNL arestaţi care au demisionat din funcţii, plus Vosganian căruia i s-a cerut demisia şi el nu e nici măcar cercetat".

Amintim că procurorii DNA au dispus vineri punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar faţă de Sorin Frunzăverde, sub acuzaţia de instigare la şantaj şi folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în vederea obţinerii unui folos necuvenit.

Pentru a afla de ce anume este acuzat şeful CJ intraţi aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne