Liberalilor li se interzice să-l acuze pe Dragnea de... pogrom

Biroul Electoral Central a obligat PNL să şteargă toate postările cu hashtag-ul #POGROMdeguvernare PSD.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Liberalii au fost obligaţi de Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti să-şi retragă atât de pe site cât şi de pe reţelele de socializare postarea cu mesajul ''Dragnea: După alegeri, toţi vor plăti #POGROMdeguvernare PSD".

Decizia a fost luată în urma unei plângeri depuse de Gabriela Firea în calitate de preşedinte al organizaţiei Bucureşti a PSD, Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 al Municipiului Bucureşti.

În cadrul şeditei din 23 noiembrie, BEM a decis că "Partidul Naţional Liberal a încălcat legea prin distribuirea, în mediul online, a unei postări care asociază Partidul Social Democrat cu o perioadă caracterizată de puternice tulburări sociale şi politice" şi a dispus, drept consecinţă, să oblige PNL să retragă - de pe site-ul propriu şi de pe reţelele de socializare - postarea care a făcut obiectul sesizării.

Reamintim că postările PNL au fost făcute în contextul în care Liviu Dragnea a "promis" recent că, dacă formaţiunea sa va câştiga alegerile, toţi vor plăti pentru răul făcut, prin toţi înţelegându-se Klaus Iohannis, Dacian Cioloş şi miniştrii săi.

"Aş vrea să se apropie dreptatea de toţi. Dacă vom câştiga alegerile vom face ceea ce am promis cu USL, dar din păcate USL s-a rupt. Vom face dreptate până la capăt. (...) Să plătească toţi pentru tot răul pe care l-au făcut. Toţi. Indiferent despre cine e vorba", a declarat Dragnea, la Realitatea TV.

În replică, PNL Bucureşti a postat pe Facebook un colaj în care Dragnea anunţă ''pogromul'' de după alegeri, prin pogrom înţelegându-se "masacrare a unui grup naţional minoritar sau rasial, organizată de elemente ultranaţionaliste, şovine." (dex)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne