Băsescu: Hai să facem dezbateri de la premier-fantomă la premier-fantomă

Ar fi extrem de util pentru români să vadă dezbateri între premieri-fantomă înainte de alegerile parlamentare, este de părere fostul preşedinte Traian Băsescu.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (GEORGES GOBET / AFP / Getty Images)

Liderii de partide care au pretenţii de premieri după alegerile parlamentare ar trebui să dezbată între ei soluţiile pentru viitor, a opinat marţi, la România TV, preşedintele PMP, Traian Băsescu, candidat la Bucureşti pentru un mandat de senator.

"Nu întâmplător am lansat povestea cu un premier. Eu cred că ar fi extrem de util pentru români să vadă dezbateri între premieri-fantomă. Accept dezbateri şi cu Tăriceanu şi cu Liviu Dragnea, dacă el va fi desemnat premier de PSD. Ar fi extrem de interesant ca cei care sunt lideri de partide să se auto-intituleze: 'eu sunt viitorul premier' şi hai să facem dezbateri de la premier-fantomă la premier-fantomă, să vedem cine are cele mai corecte şi viabile soluţii", a declarat, marţi, la România Tv, Traian Băsescu, citat de Agerpres.

Liderul PMP este şi el candidatul partidului pentru funcţia de premier după alegeri, astfel că avem patru politicieni care s-au înscris în cursa pentru Palatul Victoria: Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Dacian Cioloş şi candidatul PSD, care nu a fost încă anunţat.

"Indiferent că ne jucăm de-a premierii, nu există om politic care să poată conduce Guvernul mai bine decât mine datorită experienţei pe care am acumulat-o", a adăugat Traian Băsescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne