Lider PMP: PNL a furat startul la pomeni electorale. 22% pentru funcţionari. Să fie primit!

"Drăguţii" de politicieni! Cum îşi aduc ei aminte de noi, muritorii de rând, doar în preajma alegerilor. Nu la începutul ciclului electoral, nu la mijloc, doar înainte de alegeri - o întâmplare, desigur, a atras atenţia Ştefan Vlaston, de la PMP.
Ştefan Vlaston, secretar executiv PMP
Ştefan Vlaston, secretar executiv PMP (facebook.com)

PNL a lansat cursa pomenilor electorale, cu 22% creşteri salariale pentru funcţionari. Urmează PSD care anunţă că le va da 30%, revine PNL în forţă cu 40%, adjudecat! Pe urmă, alte partide încearcă să ridice miză, la 50, 60, 80%, a scris sâmbătă, într-un articol publicat în Adevărul, profesorul Ştefan Vlaston, de la Partidul Mişcarea Populară, nemulţumit de tot acest "circ electoral".

"Urmează la pomeni profesorii, medicii, militarii, poliţiştii, angajaţii primăriilor, toată suflarea bugetară. Aşa cum găleţile, uleiul şi zahărul au fost interzise prin lege ca pomeni electorale, bine ar fi ca şi aceste promisiuni salariale deşănţate să fie interzise! Ce studii de fundamentare, de impact bugetar, de sustenabilitate economică, aiurea, nimic din toate acestea.

Să vină voturile, să curgă şampania în valuri, pe urmă vedem noi pe unde scoatem cămaşa. Au văzut şi grecii, nu suntem primii. Nimeni nu spune că nu e bine să avem salarii mari. Dar proporţional cu ce producem şi ce mai avem de făcut prin "bătătura" naţională.

Avem autostrăzi? N-avem! Avem infrastructură pentru irigaţii? N-avem! Avem infrastructură rurală, şcoli, dispensare, asfalt, canalizare, apă curentă, în rural? N-avem! Jumătate din populaţie are toaleta în fundul curţii. Că miroase! Avem datorii externe şi la bănci? Aveeeem! Multe! Dar ce contează, voturile să vină şi după aceea mai vedem!", a declarat Ştefan Vlaston.

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.