Liga I. Dinamo Bucureşti, doar rezultat de egalitate în partida cu Politehnica Iaşi

Dinamo a remizat pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 0-0, un punct important reuşit de moldoveni, care le asigură prezenţa şi în sezonul viitor în primul eşalon competiţional fotbalistic de la noi din ţară - Liga I.
Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti.
Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti. (Dinamo Bucureşti/facebook)

Dinamo Bucureşti şi Politehnica Iaşi au terminat indecis, miercuri seara, pe Stadionul Dinamo din Capitală - meci din etapa a 12-a a fazei play-out-lui Ligii I la fotbal.

Jucătorii pregătiţi de Mircea Rednic, care se impuseseră în partida tur cu 1-0, au fost cel mai aproape de deschiderea scorului în minutul 39 prin Dan Nistor, care a luat la ţintă bara. În rest, doar ocazii de poartă de o parte şi de alta a terenului dar fără a pune în real pericol pe cei doi goal-keeperi.

Graţie acestui rezultat, dinamoviştii cu 42 de puncte acumulate, păstreză în continuare prima poziţie în clasamentul play-out, dar care pot fi egalaţi de elevii lui Edi Iordănescu - Gaz Metan Mediaş, dacă aceştia din urmă vor câştiga în partida de joi contra celor de la Voluntari.

În schimb, ieşenii ocupă poziţia a 8-a în clasament, deci fără emoţii în privinţa retrogradării, ei fiind dealtfel neînvinşi de cinci etape (o victorie şi patru egaluri).

ECHIPELE DE START

Dinamo: Mandanda - Dussaut, D. Ciobotariu, Klimavicius, R. Grigore, Aliji - Zenke, N'Diaye, Nistor, Sorescu - Papazoglou

Rezerve: I. Mutiu - I. Serban, I. Filip, F. Mallo, Kabashi, Christovao, D. Popa
Antrenor:
Mircea Rednic

Poli Iasi: Peralta - L. Rus, Mihalache, Frasinescu, Badic - Cioinac, Qaka, Nascimento - Platini, Garros, P. Petre
Rezerve:
D. Rusu - Sanoh, Bosoi, Zaharia, Gardos, Mihaescu, Pantiru
Antrenor:
Flavius Stoican

Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Marius Cristian Marchidanu (Brăila), Daniel Hulubei (Vaslui); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Octavian Goga (Braşov) - LPF