Liga I. Viitorul Constanţa, victorioasă pe terenul formaţiei FC Voluntari (2-0)

Gruparea constănţeană s-a impus la scor periculos pe Stadion 'Anghel Iordănescu' din Bucureşti, acolo unde în etapa a 7-a a Ligii I de fotbal a întâlnit echipa gazdă FC Voluntari, scor final 2-0.
FC Viitorul Constanţa - FC Voluntari 2-0 (0-0), în etapa a 7-a a  Ligii I de fotbal.
FC Viitorul Constanţa - FC Voluntari 2-0 (0-0), în etapa a 7-a a Ligii I de fotbal. (FC Voluntari/facebook)
Marius Drăgoi
20.10.2020

FC Viitorul Constanţa a obţinut toate cele trei puncte puse în joc din confruntarea, de luni seara, cu cei de la FC Voluntari, meci din cadrul etapei a 7-a a Ligii I de fotbal.

Partida desfăşurată pe Stadion 'Anghel Iordănescu' din Capitală s-a terminat cu scorul de 2-0 (0-0), cei doi sportivi care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor fiind Kevin Luckassen (66) şi Carlo Casap (90+4).

Sărbătorim victoria, am crescut ca echipă. Ultimele trei meciuri au fost bune, aici a fost greu, aici a pierdut FCSB, nu e uşor niciodată la Voluntari.

O luăm pas cu pas, ne mai trebuie timp, cu siguranţă că vom arăta şi mai bine în următoarele săptămâni. Totuşi, chiar dacă suntem într-o restructurare, trebuie să câştigăm puncte.

M-am adaptat aici, fotbalul este la fel peste tot, clar că există anumite diferenţe, unele detalii. Îmi place campionatul de aici, apreciez mulţi jucători din Liga 1. Suntem puternici, dar nu vreau să vorbesc despre play-off, despre ce poate fi în primăvară, nimic altceva nu contează, decât meciul următor”, a declarat, după meci, Ruben de la Barrera.

Formaţia pregătită de Ruben de la Barrera continuă astfel parcursul bun, fiind neînvinsă de patru etape (două egaluri şi două victorii), în timp ce pentru ilfoveni acesta a fost al doilea eşec consecutiv înregistrat pe teren propriu.

După succesul de la Voluntari, Viitorul ocupă acum poziţia a opta în clasament, cu nouă puncte acumulate în şapte runde. Etapa viitoare va juca cu FC Argeş, duminică, de la ora 18:45.

FC Voluntari se află în prezent pe locul 7.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor