Made în România. Şoferul unui demnitar sparge telefonul unui protestatar

Unul dintre cetăţenii care revin seară de seară lângă Guvern unde, de la adoptarea OUG 13, se protestează non-stop contra abuzurilor Puterii, s-a trezit cu telefonul spart după ce şi-a "permis" să-l apostrofeze pe şoferul unei maşini ieşite de la Guvern.
Cristian Mihai Dide
Cristian Mihai Dide (Captura)

Cristian-Mihai Dide, membru de bază al grupului de protestatari #insist din Piaţa Victoriei, s-a trezit, marţi, cu telefonul spart de către şoferul unei maşini ieşite de la Guvern.

Indignat de faptul că şoferul a încălcat de două ori linia continuă, Dide l-a apostrofat pe şofer şi s-a trezit că acesta scoate mâna pe geam şi îi loveşte telefonul mobil cu care filma. Potrivit informaţiilor disponibile pe internet, maşina ar aparţine Ministerului Dezvoltării. Pe bancheta din spate a maşinii se afla o persoană al cărei nume nu se cunoaşte încă.

Ministerul Dezvoltării Parc Auto
Ministerul Dezvoltării Parc Auto (Epoch Times)

În urma incidentului, protestatarul va depune plângere la Poliţie pentru distrugere. În fapt, Dide s-a prezentat şi ieri la Secţia 1 de Poliţie unde, susţine el, a fost tratat cu superioritate, motiv pentru care a renunţat pe moment să facă plângere, urmând să întreprindă acest demers în cursul zilei de azi.

Vom reveni cu poziţia Ministerului Dezvoltării în momentul în care ne va parveni.

Merită menţionat că, de la declanşarea protestelor #rezist, Dide a fost amendat în repetate rânduri de Poliţie, inclusiv pentru încălcarea liniei continue, asta în timp ce, susţine el, demnitarii care ies de la Guvern încalcă zilnic linia continuă iar Poliţia Rutieră se face că nu a văzut nimic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne