Maratonul de la Paris a fost reprogramat pentru data de 15 noiembrie

Cea de-a 44-a ediţie a maratonului din capitala Franţei a fost amânată pentru a doua oară. Programată iniţial pe 5 aprilie, apoi pentru data de 18 octombrie, organizatorii au hotărât ca 'Schneider Electric Marathon' să aibă loc în 15 noiembrie, toate acestea fiind luate în contextul pandemiei de coronavirus.
Cea de-a 44-a ediţie a maratonului de la Paris, reprogramat pentru data   de 15 noiembrie, din cauza pandemiei de coronavirus.
Cea de-a 44-a ediţie a maratonului de la Paris, reprogramat pentru data de 15 noiembrie, din cauza pandemiei de coronavirus. (Schneider Electric Marathon de Paris/facebook)

Organizatorii 'Schneider Electric Marathon' au hotărât, în consultare cu primăria şi Departamentul de Poliţie din Paris, amânarea din nou a datei cursei, potrivit celor de la L'Equipe.

Astfel, pentru o desfăşurare în cele mai bune condiţii posibile a acestui eveniment sportiv, ediţia a 44-a a maratonului din capitala franceză va avea loc pe 15 noiembrie. Cursa de 42,195 km va avea startul pe Champs Elysee şi finişul în Porte Dauphine.

"Pentru a organiza maratonul electric Schneider din Paris în cele mai bune condiţii posibile, am decis, în consultare cu oraşul Paris şi Departamentul de Poliţie Paris, amânarea datei cursei. Noua dată stabilită pentru maratonul electric Schneider este duminică, 15 noiembrie 2020. The Paris Breakfast Run va avea loc sâmbătă 14 noiembrie.

Desigur, vom monitoriza situaţia pe măsură ce se dezvoltă şi vom respecta cu atenţie directivele autorităţilor sanitare şi serviciilor de stat cu care cooperăm îndeaproape.. Suntem conştienţi de neplăcerile cauzate de această situaţie extraordinară şi de impactul asupra planurilor dvs. Vă mulţumim pentru răbdare şi vom face tot posibilul pentru a vă găzdui în cel mai bun mod posibil. " - au scris organizatorii pe site-ul oficial.

Anul trecut aproximativ 49.000 de alergători din întreaga lume s-au aliniat la startul competiţiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport