Mihai Voicu: Sorin Frunzăverde ar putea deveni vicepreşedinte al PNL

Epoch Times România
27.03.2012

După Congresul partidului, din 7 aprilie, Sorin Frunzăverde va deveni vicepreşedinte al PNL, a declarat marţi într-o conferinţă de presă, la Reşiţa, Mihai Voicu, vicepreşedinte al PNL.

Voicu, a precizat marţi că a avut o discuţie concretă şi extrem de aplicată cu Sorin Frunzăverde.

"PNL, dar şi celelalte două partide din USL, vor avea câte un Congres, la Bucureşti, pe data de 7 aprilie. Cu acest prilej, noi vom mai face o propunere, care urmează a fi înaintată Congresului spre validare, şi anume, cooptarea, în Biroul Politic Naţional al PNL, a domnului Sorin Frunzăverde, în funcţia de vicepreşedinte responsabil cu relaţiile externe. Acela va fi momentul în care domnia sa îşi va face intrarea oficială în PNL", a declarat Mihai Voicu.

Din acel moment, spune vicepreşedintele PNL, filiala Caraş-Severin va avea doar de câştigat, având în vedere că această formaţiune politică va avea doi reprezentanţi în biroul central al partidului: Sorin Frunzăverde şi Marcel Vela.

În urma discuţiilor din USL, postul de candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean a revenit Partidului Naţional Liberal, iar postul de candidat pentru Primăria Reşiţa a revenit PSD.

Iniţial, propunerea PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin a fost Marcel Vela, preşedintele filialei judeţene a PNL şi primar al municipiului Caransebeş.

"Din momentul în care această ştire a fost făcută publică, am avut foarte multe insistenţe, contestaţii, din partea cetăţenilor Caransebeşului, dar şi a reprezentanţilor cultelor de aici, prin care i se cerea lui Marcel Vela să rămână, în continuare, primar al municipiului, unde are foarte multe proiecte în derulare", a afirmat marţi, în aceeaşi conferinţă de presă, vicepreşedintele PNL, Dan Radu Ruşanu.

Acesta a fost motivul pentru care, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, i s-a propus să candideze lui Sorin Frunzăverde, din partea USL. Totodată, pentru primarii din partea PDL, care vor dori să candideze sub sigle USL, vor avea premţiune, să candideze pentru primăriile respective, a spus Ruşanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor