Monica Macovei:"Peste două milioane de oameni vor să fiu preşedinte"

Monica Macovei
Monica Macovei (Epoch Times România)

"Sunt peste două milioane de oameni care vor să fiu preşedinte", a declarat vineri Monica Macovei - candidatul independent la preşedinţie, în cadrul unei conferinţe de presă la Cluj, declarând că, dacă o votează toţi cei care cred în ea dar consideră că nu ar avea vreo şansă, atunci va câştiga alegerile din primul tur.

"Dacă mă vor vota toţi cei care spun că m-ar vota dar că nu am şanse, câştig din primul tur. Vă aduc aminte că în primul tur se votează întotdeauna cu sufletul, cu inima, votezi pe cine vrei, votezi cu omul în al cărui proiect crezi, votezi cu omul în care crezi, cu cel care este altfel decât ceilalţi, pentru că ne-am săturat de ceilalţi, de clasa politică care de 25 de ani ne fură. Deci, în primul tur, dacă ai un candidat, nu votezi răul cel mai mic, cum votăm de 25 de ani, ci votezi un preşedinte pe sufletul tău. Votul util se dă — dacă se dă şi se calculează — numai în turul II. Sunt peste două milioane de oameni care vor să fiu preşedinte şi dacă toţi mă votează, am câştigat alegerile", a declarat Monica Macovei.

Potrivit Agerpres, fostul ministru al Justiţiei a mai declarat că, spre deosebire de alţi candidaţi, nu este marioneta nimănui, nu are interese ascunse în spate şi nici partide politice.