MRU: La protestele de la Cotroceni am văzut faţa hidoasă a urii propagate de Antena 3, postul lui Voiculescu (Video)

Mihai Răzvan Ungureanu, MRU, preşedinte Partidul Forta Civica
Mihai Răzvan Ungureanu, MRU, preşedinte Partidul Forta Civica (Epoch Times România)

Materialul video poate fi urmărit pe pagina originală a articolului Epoch Times România.

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Răzvan Ungureanu a condamnat ferm instigarea la violenţă a postului Antena 3, care a dus la manifestările violente împotriva unor jurnalişti în cadrul mitingului desfăşurat duminică la Palatul Cotroceni. Acesta susţine că, prin manipularea controlată desfăşurată de postul lui Voiculescu, oamenii au ieşit în stradă şi am asistat astfel la naşterea extremei politice.

La mitingul 'paşnic' de lângă Palatul Cotroceni au venit între 2.000 şi 4.000 de persoane pentru a-şi manifesta solidaritatea cu Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani de închisoare pentru spălare de bani în dosarul ICA, şi cu postul de televiziunea Antena 3, 'persecutat' de procurorii DNA.

"La protestele de astăzi (duminică - n.r.), de la Palatul Cotroceni, am văzut faţa hidoasă a urii propagată de Antena 3, postul de televiziune al lui Dan Voiculescu. Este vorba de instigare la violenţă. Există suficiente elemente de ordin legal ca Parchetul să se autosesizeze. Este absolut necesară sesizarea parchetului. Sunt fapte foarte grave. Vedem cum o manipulare controlată poate aduce oamenii în stradă. Astfel, asistăm la naşterea extremei politice", a avertizat fostul premier.

MRU este de părere că asta a făcut Dan Voiculescu ani de zile, prin intermediul trustului pe care îl controlează: a încercat să construiască şi să alimenteze constant naşterea extremei politice.

"Ce vină au familiile noastre, copiii noştri care ascultă, accidental, tonele de dejecţii aruncate în fiecare secundă la Antena 3? Aşa se plăteşte o democraţie? Antena 3 se face vinovată de săparea prăpăstiilor între români", a adăugat acesta.

Revoltat de atitudinea postului TV al lui Voiculescu, Ungureanu a decis să trimită o scrisoare către CNN prin care îi cere să se delimiteze de Antena 3, care este singurul post din ţară cu care este afiliat.

"O să trimit o adresă CNN în care o să solicit care este temeiul pentru care colaborează cu Antena 3 în continuare. E de negândit să ai afiliat un post propagator de ură, dezordine socială şi cu un comportament violent şi extremist! O să propun în forurile de conducere ale PNL şi PDL să trimitem această scrisoare!", a declarat MRU, la B1 TV.

Pe de altă parte, mitingul de la Cotroceni reprezintă exact genul de campanie pe care şi-o doreşte Victor Ponta, susţine MRU, subliniind că premierul începe astfel campania cu violenţă. "Domnule Ponta, am o întrebare pentru dumneavoastră: dacă ajungeţi Preşedinte al României, îl graţiaţi pe Dan Voiculescu?", întreabă acesta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne