"Muşchii majorităţii" Gabrielei Firea blochează numirea unui nou consilier USR în Consiliul General al Capitalei

Demisionat pe 3 septembrie din Consiliul General al Capitalei, Dumitru Dobrev atrage atenţia că nici până acum locul lăsat liber de el nu a putut fi ocupat de un coleg, căci majoritatea controlată de Gabriela Firea refuză să pună numirea pe ordinea de zi.
Gabriela Vrânceanu-Firea
Gabriela Vrânceanu-Firea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Locul lăsat vacant de USR-istul Dumitru Dobrev în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGM) nu a fost ocupat nici acum, la aproape trei luni de la demisia acestuia. Motivul? Majoritatea Gabrielei Firea "n-are timp de mizilicuri din astea", atrage atenţia, pe Facebook, Dumitru Dobrev.

Redăm postarea fostului consilier, demisionat pe 3 septembrie a.c., după ce a comis eroarea de a vota la două cartele, în locul colegului său, Nicuşor Dan, ieşit pentru câteva minute din sala de consiliu:

"Mi-am dat demisia din CGMB în urmă cu aproape trei luni.

Nici până azi locul lăsat liber de mine nu a fost ocupat de colegul meu desemnat de USR, deoarece nu vor muşchii majorităţii doamnei Firea.

Cobor limbajul până la nivelul lor, ca să înţeleagă şi ei.
Când mi-am dat demisia, am făcut-o şi pentru că:
1. nu aveam nimic de pierdut, nu am intrat în politică pentru funcţii;
2. am sperat că setez un standard: ai greşit, recunoşti, te explici, îţi ceri scuze şi demisionezi.

Se pare însă că, în România, cine îşi dă demisia e fraier, iar partidul care vrea să joace corect fiecare mutare e perdant.

USR a încercat de 4 ori (azi fiind cea mai recentă încercare) să pună pe ordinea de zi a CGMB numirea colegului nostru Liviu Mălureanu în locul meu. Majoritatea doamnei Firea nu are timp de mizilicuri d-astea.

Singurii care pot sancţiona comportamentul abuziv al politrucilor, care în campania electorală se vopsesc miei, sunteţi dumneavoastră, cetăţenii.

Pe 11 decembrie ştampila este la dumneavoastră", scrie, pe Facebook, Dobrev.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne