Narcisa Iorga, despre "tehnicile de manipulare" marca Victor Ponta

Narcisa Iorga, CNA
Narcisa Iorga, CNA (Epoch Times România)

Imediat după ce a plecat, vineri, de la DNA, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook nişte documente care, chipurile, l-ar apăra în faţa acuzaţiilor procurorului, însă, în realitate, documentele respective sunt plasate pentru derutarea opiniei publice şi iată că i-a ieşit, a scris luni, pe reţeaua de socializare, fosta membră CNA, Narcisa Iorga.

1. Victor Ponta a prezentat un document din care reiese că nu a fost asociat la casa de avocatură "Şova şi Asociaţii". Monica Macovei şi mai mulţi jurnalişti au căutat în declaraţiile de avere ale lui Ponta şi au descoperit că avea menţionat acolo un parteneriat.

"Păi, a fi partener nu e totuna cu a fi asociat. Ponta a fost partener cu Şova pe baza unei convenţii de conlucrare, nu a fost asociat. Deci, nu asta e problema! Ponta a reuşit să abată atenţia de la acuzarea DNA, care e una cât se poate de clară: a încheiat o convenţie şi a primit 2-3000 de euro pe lună, fără să presteze niciun fel de activitate. DNA nu l-a acuzat că a fost asociat, doar Ponta vrea să mute centrul discuţiilor pe această zonă. Astăzi, după ce a ieşit de la poliţie, unde a fost pentru controlul judiciar, Dan Şova era foarte satisfăcut de exact această întrebare ce i-a fost adresată. Păcat", a afirmat Narcisa Iorga.

2. Victor Ponta a prezentat mai multe documente din care reieşea că personal nu ar fi avut niciun fel de contract comercial cu complexurile Rovinari, Turceni şi SNLO.

"Niciunul dintre aceste documente nu are legătură cu acuzaţiile DNA. Procurorii spun că o parte însemnată din sumele obţinute de către SCA "Şova şi Asociaţii" de la cele două complexuri energetice Turceni şi Rovinari a fost destinată exclusiv interesului personal al lui Dan Şova şi al persoanelor din sfera sa relaţională, adică inclusiv al lui Victor Ponta. DNA nu îl acuză pe Victor Ponta că, prin cabinetul propriu de avocatură, a avut contracte cu cele două complexuri energetice, ci că a spălat bani şi că e complice la evaziune prin firma lui Şova. Tehnici de manipulare", a mai declarat Narcisa Iorga.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne