Bodu, previziune sumbră: Va fi război total, pe viaţă şi pe moarte. Populaţia se va împarţi în două tabere

Sebastian Bodu
Sebastian Bodu (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Fostul şef ANAF Sebastian Bodu a avertizat că ţara noastră urmează să treacă printr-un "război total, pe viaţă şi pe moarte", iar oamenii se vor împărţi din nou în două tabere, mai ceva ca pe vremea fostului preşedinte Traian Băsescu sau a lui Ion Iliescu.

"Va fi război total, pe viaţă şi pe moarte. Guvernul va adopta măsuri de un populism maxim, de stânga sau de dreapta, care vor adânci deficitul bugetar şi, pentu a-l acoperi, se va împrumuta în neştire. Politic, Victor Ponta va trebui să îşi ţină majoritatea parlamentară aproape, drept pentru care nu va trece de plen nicio cerere de ridicare a imunităţii vreunui deputat sau senator din arcul guvernamental. Parchetul General şi DIICOT vor trece la arestări în tabăra PNL.

ANAF-ul va veni peste contribuabili într-un jihad cum nu s-a mai văzut, pentru a face rost de bani, pe de-o parte, şi pentru a preveni orice fel de susţinere financiară a PNL, pe de altă parte. Curtea Constituţională va fi suprasolicitată iar judecătorii ei vor lua decizii cu minimă majoritate. Contestaţia în anulare în dosarul Rarinca va fi prima bătălie majoră dintre cele două tabere, iar presiunea mediatică pe judecătorii Curţii de Apel Bucureşti, care o vor judeca, va fi maximă", scrie Sebastian Bodu, pe contul său de Facebook.

În opinia fostului europarlamentar, populaţia se va împarţi în două tabere - pro sau contra - mai ceva ca pe vremea lui Traian Băsescu în al doilea mandat sau Ion Iliescu în primul mandat, iar efectele vor fi dramatice pentru români.

Declaraţiile lui Sebastian Bodu au loc în contextul începerii urmăririi penale pe numele premierului Victor Ponta, care refuză să demisioneze şi se ţine bine de scaunul de la Palatul Victoria.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.