Nicole Kidman dată în judecată pentru un lucru banal în România

Nicole Kidman 6 februarie 2015, Berlin
Nicole Kidman 6 februarie 2015, Berlin (Andreas Rentz/Getty Images)

Celebra actriţă Nicole Kidman, în vârstă de 47 de ani, este dată în judecată de vecinul ei Leonard Steinberg, după ce apartamentul acestuia din Manhattan a fost inundat, cauzându-i pagube.

Actriţa australiană a cumpărat împreună cu soţul ei, cântăreţul Keith Urban, un apartament la mansardă în Chelsea în anul 2010, cu 10 milioane de dolari.

Doi ani mai târziu, ţevile de pe terasa lor s-au spart şi au inundat apartamentul vecinului de jos, Leonard Steinberg, provocându-i acestuia pagube de 46.000 USD. Kidman avea ţevi de cupru montate de-a lungul terasei. Acestea au îngheţat iarna, spărgându-se.

Celebra actriţă a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în anul 2003 cu filmul The Hours, premii Globul de Aur în 1996 pentru To Die For şi în 2002 pentru Moulin Rouge, în 2003 pentru The Hours, iar premiul AFI pentru filmul Vietnam în 1988.

Unul dintre cele mai controversate filme în care a jucat este celebrul Eyes wide shut, care a iscat stupoare atât prin subiectul abordat cât şi prin moartea abruptă a regizorului Stanley Kubrick (mai multe amănunte aici), survenită imediat după primul preview al peliculei, la care au participat doar apropiaţi şi executivi ai casei de filme.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.