Nicuşor Dan: PSD i-a dezbinat pe români, la fel ca în anii '90

În încercarea de a distruge USR, împroşcându-l cu mizeria lui, şi de a pune mâna pe putere ca să scape de justiţie, PSD i-a dezbinat pe români, la fel ca în anii '90, a acuzat Nicuşor Dan.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

În călătoriile sale prin ţară prilejuite de campania electorală, Nicuşor Dan a dat peste un bătrân care i-a spus că, dacă a studiat în străinătate, ar fi trebuit să rămână acolo, declaraţie care, în opinia liderului Uniunii Salvaţi România, reflectă efectul campaniei PSD care a ajuns să îi dezbine pe români.

"La Bârlad, un domn în jur de 70 de ani mi-a spus că, dacă am studiat în afara ţării, trebuia să stau afară. Am rămas înmărmurit. Ăsta este efectul campaniei PSD, românii din ţară au început să-i urască pe românii plecaţi la studii sau la muncă, uitând că aceştia sunt copiii, fraţii, părinţii lor.

În încercarea de a distruge USR, împroşcându-l cu mizeria lui, şi de a pune mâna pe putere ca să scape de justiţie, PSD i-a dezbinat pe români, la fel ca în anii 90. Atâta dispreţ are acest partid faţă de cei pe care vrea să-i conducă", a declarat, pe contul său de Facebook, Nicuşor Dan.

Pe drumul dintre Bârlad şi Vaslui, preşedintele USR şi-a amintit de Pungeşti şi de "propagandă PSD cum că i-ar apăra pe români de multinaţionale".

"În 2012, deputatul PSD de Bârlad Adrian Solomon jura cu mâna pe Biblie că nu va permite americanilor să-şi instaleze sondele pentru exploatarea gazelor de şist. Cum şi-a ţinut promisiunea? Cu bâtele pe spatele ţăranilor din Pungeşti care protestau împotriva exploatării", a adăugat Nicuşor Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne