Nicuşor Dan: USR a apărut ca o necesitate

Nicusor Dan
Nicusor Dan (Florin Chirila/Epoch Times)

Uniunea Salvaţi România a apărut ca o necesitate şi este formată din oameni care îşi propun să se sacrifice pentru binele comun, nu urmăresc vreun interes propriu, a declarat sâmbătă, la Cluj, liderul formaţiunii, Nicuşor Dan.

„USR a apărut ca o necesitate, este formată din nişte oameni care în mod normal n-ar fi făcut politică. (...) Se întâmplă că partidele politice care au guvernat România până acum au făcut-o şi neprofesionist şi mai ales corupt şi se întâmplă că România are azi probleme grave. Faptul că 3-4 milioane de români au ales să plece din România este elocvent. USR este făcută din oameni care au o carieră, care au ce să facă cu timpul lor, care fac pasul înainte nu pentru a-şi realiza o problemă personală, ci pentru a se sacrifica pentru binele comun. Acesta este spiritul pe care l-am găsit în toate filialele USR”, a spus Nicuşor Dan, citat de Agerpres.

Liderul USR a mai precizat că formaţiunea sa le propune românilor „o alternativă” pentru 11 decembrie, venind „cu oameni şi cu o viziune”.

Nicuşor Dan a participat sâmbătă, la prezentarea candidaţilor USR din Cluj pentru alegerile parlamentare. Potrivit sursei citate, pe primul loc pe lista USR Cluj pentru Senat este jurnalistul şi activistul Mihai Goţiu, iar pe primul loc la Camera Deputaţilor Emanuel Ungureanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne