Orban o acuză pe Firea că a încercat să-i lase pe bucureşteni fără buget

Candidatul PNL la Primăria Capitalei a acuzat-o pe contracandidata sa din PSD că a încercat să-i determine pe consilierii generali din partidul său să pice proiectul de buget al Bucureştiului.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (timpolis.ro)

Ludovic Orban a evitat un răspuns direct la întrebarea dacă, în eventualitatea că va câştiga primăria municipiului Bucureşti, va candida ulterior pentru şefia PNL, răspunzând că discuţiile pe acest subiect sunt premature iar la ora actuală e preocupat de problemele grele cu care se confruntă Capitala.

De asemenea, liberalul, a acuzat-o pe Gabriela Firea că a încercat să-i determine pe consilierii generali PSD să pice proiectul de buget al Capitalei.

”Aş mai spune ceva despre doamna senator de Ilfov. A fost la şedinţa Consiliului General pentru a încerca să-i determine pe consilierii generali PSD să pice proiectul de buget al Capitalei.

Eu mă aşteptam să se ducă pentru a plăti datoria PSD către bucureşteni pentru lansarea faraonică a candidaturii domnului Ponta de ziua domniei sale pe Arena Naţională, datorie care nu e plătită nici azi şi dacă nu ar fi fost Curtea de Conturi care să descopere existenţa acestei datorii, probabil ar fi rămas ascunsă de ochii opiniei publice", a declarat Orban.

"Îi cer lui Dragnea, Ponta şi Firea să fie mai puţin preocupaţi de a-i lăsa pe bucureşteni fără buget şi să fie preocupaţi să-şi plătească datoriile de doi ani pe care le-au făcut la bucureşteni”, a adăugat liberalul.

Reamintim că, luni, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat bugetul Capitalei pe anul 2016. Bugetul însumează venituri de 4 miliarde lei şi cheltuieli de 5,2 miliarde lei.