Pleacă Cioloş la Bruxelles pe un post "călduţ"? Replica tehnocraţilor: Zvonacii PSD sunt plătiţi degeaba

Fostul premier Dacian Cioloş nu îşi negociază posturi nici la Bruxelles şi nici în altă parte, nu s-a mutat din ţară şi nici nu e finanţat de miliardarul George Soros, a subliniat fostul şef al Cabinetului tehnocrat.
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (facebook.com / Dacian Cioloş)

În paralel cu reactivarea bau-baului Soros a reapărut şi zvonul cum că fostul premier Dacian Cioloş vrea să plece la Bruxelles un post "călduţ", a remarcat fostul director de Cabinet tehnocrat, Alin Cristian Mituţa, pe pagina sa de Facebook.

"Înţeleg din multele întrebări primite în ultimele zile, inclusiv de la jurnalişti, că paralel cu reactivarea bau-baului Soros a reapărut în prim plan şi zvonul cum că Dacian Cioloş îşi caută sau îşi negociază nu ştiu ce post la Bruxelles. Dacă zvonacii PSD nu ştiu decât să reîncălzească ciorba de anul trecut când au lansat iniţial povestea cu Cioloş la Bruxelles, atunci probabil că sunt plătiţi degeaba", a scris Alin Mituţa.

Pentru corecta informare, tehnocratul atrage atenţia că Dacian Cioloş nu îşi negociază posturi nici la Bruxelles şi nici în altă parte, nu s-a mutat din ţară, nu e finanţat de Soros şi, în general, nu face altceva decât ce a spus şi public că va face.

"Şi anume că rămâne în România unde îi e locul şi se implică în dezvoltarea Platformei România 100, mişcarea civică ce îşi propune să genereze acea schimbare de care România are nevoie pentru a ieşi din mocirla în care ne tot afundăm din ianuarie încoace. Şi legat de Platforma România 100, personal, cred că lucrul trainic şi bine făcut nu poate să vină peste noapte. Şi mai cred că vom şti că am evoluat ca societate atunci când nu vom mai pretinde de la alţii mai mult decât de la noi înşine", a subliniat Alin Mituţa.