Grindeanu contraatacă. Săgeţi acide către încă-preşedintele PSD

Recentele declaraţii ale lui Liviu Dragnea despre cum a pus Soros gând rău României, guvernului, PSD etc., i-au ridicat mingea la fileu "mazilitului" Sorin Grindeanu, care nu ratează ocazia de a-şi ironiza fostul şef pe linie de partid.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Deşi exclus din PSD după ce a refuzat să-şi dea demisia din funcţia de premier, Sorin Grindeanu se declară în continuare PSD-ist şi lansează un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, pe care-l numeşte "încă-preşedintele PSD." Astfel, fostul prim-ministru ironizează declaraţiile lui Dragnea care tot încearcă să acrediteze ideea unei conspiraţii a lui Soros contra lui şi arată că acţiunile liderului PSD au provocat României pierderi inclusiv financiare, nu doar de imagine.

"Ca să recapitulăm, de vină pentru că nu toată lumea îl ridică-n slăvi pe Liviu Dragnea sunt: "sistemul" (destul de vag, probabil nu cel cu care juca chiar Dragnea tenis), George Soros (care are acum, pare-se, drept unică preocupare să-l deranjeze pe încă-preşedintele PSD), presa ostilă (peste care merge ANAF-ul inopinat, cum altfel) şi un pic, dar doar un pic, programul de guvernare. Da, ţineţi minte, acel document ridicat la rang de Adevăr Suprem pe când Guvernul Grindeanu era "evaluat", dar care acum e modificat aproape zilnic pe ici-colo, prin părţile esenţiale.

Am avertizat în repetate rânduri că stabilitatea şi predictibilitatea sunt primordiale, dacă vrem să păstrăm încrederea investitorilor. Vă dau un singur exemplu, ca să înţelegeţi ce a făcut Liviu Dragnea prin declanşarea crizei politice de luna trecută: ultima licitaţie pentru titluri de stat cu scadenţa la 10 ani s-a închis la dobândă de 3.98, sensibil mai mare decât precedenta, de 3.68. Adică, din cauza deciziei unui singur om, toţi românii au de pierdut: toţi va trebui să scoatem bani din buzunarele noastre ca să plătim dobânzi mai mari", scrie, pe Facebook, Grindeanu.

De asemenea, fostul premier ţine să precizeze că are şi va avea întâlniri cu colegii şi prietenii din PSD.

"Cât despre informaţiile apărute în presă legate de întâlniri pe care le am cu colegi şi prieteni din PSD, da, sunt adevărate. Şi mă voi întâlni în continuare cu toţi cei care doresc, fie că sunt din Timiş, Teleorman sau Giurgiu, pentru că sunt şi voi rămâne pesedist, unul preocupat de viitorul partidului din care fac parte de 21 de ani", concluzionează fostul premier.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne