Ce zice Grindeanu că i-a lipsit ca să reziste în funcţia de premier

Dat pe uşă afară de la Palatul Victoria de propriul partid, la comanda lui Liviu Dragnea, fostul premier Sorin Grindeanu şi-a exprimat din nou nemulţumirea faţă de atitudinea despotică a liderului PSD.
Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea va avea aceeaşi atitudine necorespunzătoare şi faţă de Guvernul Tudose, s-a declarat convins vineri, în cadrul unui interviu acordat Mediafax, fostul premier Sorin Grindeanu.

"Dacă (premierul Tudose, n.r.) nu va rezista tentaţiilor de a deschide porţile finanţărilor de la ministerul Dezvoltării, de exemplu, către anumite proiecte, undeva prin toamnă situaţia e posibil să nu fie foarte roz din punct de vedere economic. Iar domnul Dragnea vă spune: Eu? E treaba Guvernului. Nu e bun, să-l schimbăm!", a arătat Grindeanu.

Întrebat ce crede că i-a lipsit ca să reziste în funcţia de prim-ministru, Grindeanu a replicat: "Pe scurt, pupincurismul!".

Fostul premier a anunţat că a început să creioneze, împreună cu alţi colegi, un proiect intern pentru PSD, pe care îl va supune dezbaterii interne în această vară, scopul fiind acela de a stopa "dezastrul" spre care merge PSD.

În opinia lui Grindeanu, statutul PSD nu se mai respectă, de un an şi jumătate nu se mai reuneşte Biroul Permanent Naţional, singura structură care funcţionează, dar ca un "pluton de execuţie", fiind Comitetul Executiv Naţional.