Cioloş îl acţionează în instanţă pe Nicolicea: „Nu vă temeţi de Bau-Bau, domnilor!”

Ori de câte ori Dragnea şi ai lui îl pomenesc pe Soros, spun, de fapt, că iar au dat cu oiştea-n gard şi trebuie să inventeze rapid un Bau-Bau pentru a face uitată realitatea. Însă Nicolicea trebuie să răspundă în faţa instanţei pentru afirmaţiile pe care le-a făcut referitor la Soros şi tehnocraţi.
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul premier Dacian Cioloş anunţă că îl va acţiona în instanţă pe deputatul PSD Eugen Nicolicea, după ce acesta a afirmat luni că afaceristul George Soros ar fi plătit pentru ca "nişte oameni să ajungă în Guvernul României" anul trecut.

"Domnul deputat PSD care a spus ieri că omul de afaceri George Soros ar fi plătit bani ca "nişte oameni să ajungă în Guvernul României" anul trecut şi că m-ar fi "finanţat", va avea ocazia nesperată de a oferi mai multe explicaţii şi probe în instanţă. Acolo va avea şansa să reflecteze, la rece, asupra a ceea ce înseamnă o declaraţie politică iresponsabilă", scrie Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier mai arată că ceea ce face de fapt PSD este să inventeze un Bau-Bau (pe Soros), pentru a face uitat faptul că programul de guvernare a eşuat iar realitatea din România este deplorabilă.

„După numai şase luni de la alegeri, coaliţia PSD-ALDE şi-a înscăunat al doilea guvern, dar a repus în funcţii mai toţi miniştrii pe care i-a dat jos pentru incompetenţă. Un scandal politic penibil pentru PSD, cu costuri uriaşe pentru credibilitatea României. Ziarişti independenţi sunt hărţuiţi pentru că au îndrăzneala să cerceteze afacerile mai marilor politici. Finanţele ţării sunt în pericol. Bursele medicilor rezidenţi dispar miraculos. Creşterile salariale anunţate nu pot fi aplicate. Magnificele promisiuni făcute în campania electorală sunt în... pom. Pe scurt, nici măcar membrii PSD nu mai cred în propriul program de guvernare.

Aceasta este realitatea pe care PSD se străduieşte să o facă uitată. Atunci, încep poveştile cu Bau-Bau.

Un Bau-Bau mare, urât şi puternic, care vrea să le facă rău, care-i urmăreşte, care nu le dă pace pe culoarele Parlamentului şi nu-i lasă pe bravii lideri PSD să facă lucrurile minunate pe care le-au promis... Nu vă temeţi de Bau-Bau, domnilor!”, spune Cioloş.

În opinia lui Cioloş, ori de câte ori Dragnea şi ai lui îl pomenesc pe dl Soros, spun, de fapt, următoarele: „Iar am dat cu oiştea-n gard! Oamenii îşi pun întrebări şi nu ne mai votează! Repede, băgaţi povestea cu Bau-Bau!”

„Fantezii şi poveşti cu conspiraţii şi forţe oculte, de ţinut oamenii ocupaţi cu orice altceva decât cu minciunile şi eşecurile lor”, scrie Cioloş.

Reamintim că pe fundalul declaraţiilor lui Liviu Dragnea, care s-a "plâns" recent că Soros vrea să facă rău acestei ţări şi a vorbit despre o campanie împotriva sa şi a PSD, Nicolicea a afirmat următoarele la Antena 3:

„A plătit nişte bani pentru ca nişte oameni să ajungă în Guvernul României (...) Soros a finanţat tehnocraţi, inclusiv pe Dacian Cioloş”, a declarat Eugen Nicolicea, la Antena 3.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne