Scenariul Soros. "Când simţi că pierzi controlul, dai vina pe duşmani imaginari. Aşa se întâmplă şi cu Dragnea"

Pus sub lumina reflectoarelor de investigaţia RISE Project legată de Tel Drum, liderul PSD Liviu Dragnea s-a declarat victima unei conspiraţii şi a arătat cu degetul spre miliardarul George Soros. "Când simţi că pierzi controlul, dai vina pe duşmani imaginari", a reacţionat Cosette Chichirău, de la USR.
Cosette Chichirău
Cosette Chichirău (Facebook)

Când simţi că pierzi controlul, dai vina pe duşmani imaginari - aşa se întâmplă şi cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, a acuzat luni, pe pagina sa de Facebook, deputata USR Cosette Chichirău.

"Oamenii îşi pierd încrederea în el, intenţiile sale de a-şi urmări doar propriul interes sunt din ce în ce mai vizibile, iar colegii de partid, cei care l-au urmat doar pentru a-şi atinge scopurile, îl părăsesc acum", a completat Cosette Chichirău.

Reprezentanta USR susţine că delirul apărut în urma perioadei sale de glorie o îngrozeşte şi o întristează în acelaşi timp.

"Cred că e timpul ca Dragnea să îşi asume soarta şi să îşi dea seama că singura persoană care lucrează la linşajul lui este el însuşi, pentru că el e cel care a adunat în portofoliu atât de multe fapte de corupţie şi trebuia să ştie că nu va fi tolerat mult timp şi vor ieşi curând la iveală", a precizat Cosette Chichirău.