Scenariul Soros. "Când simţi că pierzi controlul, dai vina pe duşmani imaginari. Aşa se întâmplă şi cu Dragnea"

Pus sub lumina reflectoarelor de investigaţia RISE Project legată de Tel Drum, liderul PSD Liviu Dragnea s-a declarat victima unei conspiraţii şi a arătat cu degetul spre miliardarul George Soros. "Când simţi că pierzi controlul, dai vina pe duşmani imaginari", a reacţionat Cosette Chichirău, de la USR.
Cosette Chichirău
Cosette Chichirău (Facebook)

Când simţi că pierzi controlul, dai vina pe duşmani imaginari - aşa se întâmplă şi cu preşedintele PSD Liviu Dragnea, a acuzat luni, pe pagina sa de Facebook, deputata USR Cosette Chichirău.

"Oamenii îşi pierd încrederea în el, intenţiile sale de a-şi urmări doar propriul interes sunt din ce în ce mai vizibile, iar colegii de partid, cei care l-au urmat doar pentru a-şi atinge scopurile, îl părăsesc acum", a completat Cosette Chichirău.

Reprezentanta USR susţine că delirul apărut în urma perioadei sale de glorie o îngrozeşte şi o întristează în acelaşi timp.

"Cred că e timpul ca Dragnea să îşi asume soarta şi să îşi dea seama că singura persoană care lucrează la linşajul lui este el însuşi, pentru că el e cel care a adunat în portofoliu atât de multe fapte de corupţie şi trebuia să ştie că nu va fi tolerat mult timp şi vor ieşi curând la iveală", a precizat Cosette Chichirău.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne