"PNL-ul seamănă foarte mult cu PSD-ul!" - Vlad Alexandrescu respinge ideea unei alianţe cu liberalii

În nici un caz nu poate fi vorba de o alianţă sau de o fuziune USR-PNL în viitorul apropiat, anunţă Vlad Alexandrescu, în replică la declaraţiile recente ale Ralucăi Turcan pe acest subiect.
Vlad Alexandrescu
Vlad Alexandrescu (Facebook, Vlad Alexandrescu)

Uniunea Salvaţi România nu ar accepta în nici un caz o alianţă sau o fuziune cu PNL, formaţiune care, în teritoriu, seamănă foarte mult cu PSD, a declarat, luni, senatorul USR Vlad Alexandrescu, la RFI.

Declaraţiile fostului ministru al Culturii vin în contextul în care liderul PNL, Raluca Turcan, vorbea recent la Adevărul Live despre posibilitatea unei alianţe sau fuziuni cu USR-ul.

În replică, senatorul USR Vlad Alexandrescu transmite că o astfel de alianţă este de neacceptat:

"În nici un caz nu am accepta! Noi am spus încă din campania electorală şi suntem extrem de atenţi la ceea ce am spus şi am promis alegătorilor noştri că nu va exista nici un fel de alianţă sau de fuziune cu vreunul din partidele vechi. (...)

În opinia noastră, PNL-ul seamănă foarte mult cu PSD-ul, nu atât la centru, cât în teritoriu. De altfel, în momentul de faţă e foarte clar că PNL-ul are foarte mari probleme de gestiune internă a resurselor umane. Aşteptăm să vedem Congresul care a fost anunţat, să vedem cum se clarifică toate aceste probleme interne ale PNL-ului, cum acest partid va renaşte, sperăm că va renaşte într-un fel din starea în care se află acum. În nici un caz nu poate fi vorba de o alianţă sau de o fuziune în viitorul apropiat”, precizează Vlad Alexandrescu la RFI.

Reamintim că săptămâna trecută Raluca Turcan declara că "dacă PNL va deveni acel vector politic din scena politică credibil, cu idei susţinute de dreaptă", USR poate să vină "natural" alături de PNL, fie într-o alianţă, fie printr-o fuziune.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne