Premierul Cioloş victimă a hoţilor de ... identitate.

După Cristian Ghinea, Cioloş s-a trezit şi el că cineva face postări pe Facebook folosindu-se de numele său.
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Echipa de comunicare a premierului Cioloş a fost sesizată în legătură cu furtul identităţii premierului pe Facebook, relatează Hotnews. Furtul de identitate a fost reclamat la Facebook însă nu s-a depus plângere la poliţie.

Echipa de comunicare a premierului a fost sesizată în legătură cu faptul că a apărut un cont de Facebook care foloseşte numele şi fotografia premierului, după ce pe pagina Melaniei Medeleanu falsul Dacian Cioloş a postat următorul comentariu:

„Super! Felicitări pt asumarea chemării Sufletului. E minunat când o pasăre ştie că e liberă să zboare oricât de sus, în infinitul credinţei că e creată pt a face bine celorlalţi. Abia atunci Cerul se întâlneşte cu Pământul!”, au declarat pentru Mediafax reprezentanţi ai Guvernului.

Reamintim că Cioloş nu este primul tehnocrat victimă a unui furt de identitate. Recent, ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a reclamat şi el că pe Facebook au fost create conturi false pe numele său, lucru pe care ministrul l-a considerat o tentativă fie de fraudare, fie de compromitere a sa.

„Am primit o sesizare că există conturi false sub numele meu, care intră în dialog cu diverse persoane, prezentându-se drept ministru al Fondurilor Europene, promiţând diverse lucruri. Nu există niciun alt cont sau pagină Facebook legată de mine în afara acesteia.", anunţa Ginea în urmă cu mai puţin de o săptămână.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne