Premierul Cioloş victimă a hoţilor de ... identitate.

După Cristian Ghinea, Cioloş s-a trezit şi el că cineva face postări pe Facebook folosindu-se de numele său.
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Echipa de comunicare a premierului Cioloş a fost sesizată în legătură cu furtul identităţii premierului pe Facebook, relatează Hotnews. Furtul de identitate a fost reclamat la Facebook însă nu s-a depus plângere la poliţie.

Echipa de comunicare a premierului a fost sesizată în legătură cu faptul că a apărut un cont de Facebook care foloseşte numele şi fotografia premierului, după ce pe pagina Melaniei Medeleanu falsul Dacian Cioloş a postat următorul comentariu:

„Super! Felicitări pt asumarea chemării Sufletului. E minunat când o pasăre ştie că e liberă să zboare oricât de sus, în infinitul credinţei că e creată pt a face bine celorlalţi. Abia atunci Cerul se întâlneşte cu Pământul!”, au declarat pentru Mediafax reprezentanţi ai Guvernului.

Reamintim că Cioloş nu este primul tehnocrat victimă a unui furt de identitate. Recent, ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a reclamat şi el că pe Facebook au fost create conturi false pe numele său, lucru pe care ministrul l-a considerat o tentativă fie de fraudare, fie de compromitere a sa.

„Am primit o sesizare că există conturi false sub numele meu, care intră în dialog cu diverse persoane, prezentându-se drept ministru al Fondurilor Europene, promiţând diverse lucruri. Nu există niciun alt cont sau pagină Facebook legată de mine în afara acesteia.", anunţa Ginea în urmă cu mai puţin de o săptămână.