Premierul Victor Ponta îi face urări lui Titus Corlăţean

Victor Ponta şi Titus Corlăţean la MAE (Epoch Times România)
Flori Mladin
11.01.2014

Primul ministru Victor Ponta este plecat din ţară într-un loc care nu este dezvăluit, însă este activ pe pagina de Facebook.

Premierul i-a urat ”La mulţi ani” ministrului de Externe, Titus Corlăţean, într-o postare pe pagina personală de Facebook:

”La Mulţi Ani Titus!

PS - felicitări pentru întreaga ta activitate, profesionistă şi eficientă, ca Ministru de Externe!”.

Aceasta este a doua postare a premierului pe pagina personală de Facebook, după cea făcută ieri, când i-a urat ”La mulţi ani” jurnalistului Mihai Gâdea de la Antena 3.

”La mulţi ani lui Mihai Gâdea - un jurnalist şi un om pe care îl apreciez ffff mult! Sănătate şi un an 2014 care să se termine aşa cum ne dorim toţi!”, i-a urat Ponta lui Gâdea.

Premierul nu a avut însă nicio reacţie oficială atunci când Curtea Constituţională a decis ca Legea descentralizării este neconstituţională, lege pentru care Guvernul şi-a asumat răspunderea în faţa Parlamentului.

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a avut o întrevedere în această dimineaţă cu Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, care a efectuat o vizită de două zile în Bucureşti, scopul fiind discuţii privind întărirea statului de drept, transparenţa guvernării şi egalitatea cetăţenilor în faţa legii.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor