Principesa Margareta s-a întâlnit cu preşdintele Iohannis

Custodele Coroanei, principesa Margareta, a avut miercuri, la Cotroceni, o întrevedere cu şeful statului.
Principesa Margareta
Principesa Margareta (Epoch Times România)

Principesa Margareta s-a întâlnit miercuri cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, cu această ocazie şeful statului transmiţându-i urări de sănătate Regelui Mihai, informează un comunicat de presă al Casei Regale.

"Alteţa Sa Regală Margareta, Custodele Coroanei române, s-a întâlnit astăzi la Palatul Cotroceni cu Excelenţa Sa domnul Klaus Werner Iohannis, Preşedintele României.

Preşedintele a transmis încă o dată urări de sănătate Majestăţii Sale Regelui. Custodele Coroanei şi Preşedintele au trecut în revistă aspecte legate de activitatea publică a Familiei Regale, în ţară şi în străinătate. Au fost discutate, de asemenea, subiecte legate de colaborarea dintre Coroana română şi autorităţile Statului, în prezent şi în viitor", se arată într-un comunicat al Casei Regale.

Casa Regală a mai precizat, în cursul zilei de astăzi, că medicii au încuviinţat ca Regele Mihai fie externat din clinica medicală de la Lausanne, după o internare de 17 zile.

"Regele a ajuns la reşedinţa privată, unde va continua să fie sub observaţia echipei de medici de la clinică, alături de medicii de familie. Starea generală a Regelui este stabilă. Având însă în vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul şi procesul de recuperare vor fi de lungă durată şi vor necesita o atentă supraveghere", informează Casa Regală.

Reamintim că la începutul lunii martie Casa Regală a anunţat că Regele Mihai I a decis să se retragă din viaţa publică în favoarea principesei moştenitoare Margareta, care va deveni Custode al Coroanei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne