Radu Mazăre la vot cu asistente alese din club

Radu Mazare
Radu Mazare (Epoch Times România)

Primarul Constanţei, Radu Mazăre şi-a exercitat şi el duminică dreptul la vot. Îmbrăcat în haine kaki, purtând pe creştet "celebra" beretă roşie stil Che Guevara care face parte din portul său tradiţional, şi înconjurat de şase fete tinere, pe care le-a promovat asistente "fiindcă au fost cu o noapte înainte în club", primarul Constanţei a declarat că a votat pentru ca Portul Constanţa "să fie parţial al autorităţii locale, aşa cum e în toată Europa".

"Am ales unele asistente care să vină cu mine la vot (...) Le-am ales că au fost în club aseară", le-a prezentat Mazăre presei pe tinerele care însoţeau, înainte de a intra în secţia de votare.

"Facem educaţie civică cu tineretul", a mai explicat Mazăre, căruia în 2012 i s-a deschis dosar penal după ce a apărut cu şase manechine în costum de baie la referendumul pentru demiterea preşedintelui Băsescu, sensul prezenţei fetelor alături de el. La întrebarea jurnaliştilor dacă vor vota, una dintre tinerele ce îl însoţeau pe Mazăre a răspuns că nu are voie.

După ce a votat, primarul a spus că "este mai bine la vot condus de asistente decât la beci condus de mascaţi".

Cât despre beciul menţionat de Mazăre, reamintim că edilul constănţean este judecat pentru fapte de corupţie, mai exact sub acuzaţia că ar fi luat 175.000 de euro mită pentru a aranja licitaţia organizată pentru construirea cartierului social Henri Coandă din Constanţa.

Cu ocazia votului de astăzi, primarul Constanţei a mai declarat că votează pentru ca Portul Constanţa să treacă, fie şi parţial, la autorităţile locale, aşa cum se întâmplă în Europa.

"Votez pentru Constanţa, pentru un port al Constanţei aşa cum este în Europa şi mai exact pentru că vrem să fim ca în Europa, adică portul să fie parţial al autorităţii locale, aşa cum e în toată Europa, nu pentru cine zice că e european şi vrea să facă altfel, să-l ţină pentru milionari", a declarat Radu Mazăre, conform realitatea.net

Cu alte cuvinte, Radu Mazăre şi-a votat partidul, PSD-ul, al cărui preşedinte, Victor Ponta, i-a promis edilului că va face primăria Constanţa principalul acţionar în Port. Reamintim că premierul a anunţat recent că în curând vor fi listate pe bursă încă 15% din acţiunile deţinute de stat la compania care administrează portul, ceea ce ar înseamna că Ministerul Transporturilor va rămâne cu 32%, iar Primăria Constanţa va deveni atunci acţionar majoritar, cu 33%, moment în care toate deciziile legate de port, obiectiv strategic naţional, vor fi luate după bunul plac al primarului Radu Mazăre.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne