Radu Mazăre vrea "capul" lui Cazanciuc

Radu Mazăre
Radu Mazăre (Sursa-Facebook)

Primarul Radu Mazăre şi-a exprimat vineri, la România TV, opinia că Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, are o poziţie de mormoloc, afirmând că, în cazul în care ministrul nu reuşeşte să aibă o atitudine fermă şi bărbătească faţă de abuzurile mascaţilor care ridică politicieni pe sus (inclusiv din restaurante în Herestrau), ar trebui să plece din pst.

În compania realizatorului TV Victor Ciutacu, de la RTV, edilul Constanţei, urmărit penal pentru fapte de corupţie şi profund nemulţumit de faptul că în urmă cu o lună a fost ridicat cu mascaţii de la un restaurant, şi-a exprimat dezaprobarea faţă de prestaţia ministrului Cazanciuc. „Ministrul Justiţiei, dacă mă întrebaţi pe mine, sunt total nemulţumit de prestaţia pe care o are, începând de la ridicatul cu mascaţi din restaurant, unde ar fi putut să studieze pe baza căror reguli şi care este protocolul de iau oamenii cu mascaţi şi în ce cazuri, şi aşa mai departe, şi el trebuia să studieze, ministrul Justiţiei, şi ar fi putut să iasă şi să aibă un punct de vedere şi atunci când un procuror acuză un judecător pentru sentinţele date, nu numai în cazul meu, şi în nenumărate alte cazuri, dar are poziţie de mormoloc, că văd că ştim şi că sunt mulţi politicieni cu poziţiile astea în România”, a afirmat Mazăre, citat de ziuadeconstanta.ro

„Am sperat să crească să facă picioare şi să plece din locul ăla, să lase pe cineva care e în stare să aibă o atitudine fermă şi bărbătească. „Aş vrea să aibă o atitudine mai fermă privitor la abuzurile astea, iar dacă nu, să plece”, a mai declarat edilul cu privire la ministrul Justiţiei.

Reamintim că Mazăre nu este singurul baron PSD nemulţumit de activităţile instituţiilor anticorupţie. Nu demult, Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, acuzat de fapte de corupţie şi el, a cerut desfiinţarea DNA, instituţie pe care a catalogat-o drept instrument de opresiune băsist.