Premierul îmbină plăcutul cu utilul în vacanţa de 1 Mai: campanie electorală în judeţul Tulcea

Premierul Victor Ponta după vizita la Spitalul Judeţean Tulcea, 1 mai 2014
Premierul Victor Ponta după vizita la Spitalul Judeţean Tulcea, 1 mai 2014 (www.gov.ro)

Aflat în drum spre Deltă, unde-şi va petrece vacanţa prelungită de 1 Mai, premierul Victor Ponta s-a oprit pentru a-şi face campanie electorală şi în Babadag, judeţul Tulcea.

"Nu candidez la preşedinţie decât dacă mă susţine şi Tulcea", a declarat Victor Ponta, folosind aceeaşi retorică electorală la care a recurs în urmă cu doar şase zile şi la congresul Partidului Conservator, unde le-a spus votanţilor că nu va candida la prezidenţiale decât dacă are sprijinul PC.

“Vreau ca oamenii din Tulcea şi din România să aibă spitale mai bune şi drumuri mai bune. Mă bazez mult pe dumneavoastră. Pe unde merg prin ţară toată lumea spune că vom câştiga pe 25 mai la europarlamentare, dar cea mai importantă luptă este în noiembrie (alegerile prezidenţiale n.r)”, a mai declarat premierul Ponta la Babadag.

Premierul a vizitat în cursul zilei de joi şi spitalul judeţean din municipiul Tulcea, unde a anunţat că "susţine investiţiile pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii localnicilor din judeţ şi va încerca să recupereze investiţiile pierdute în ultimii ani."

Anterior vizitei în judeţul Tulcea, premierul a vizitat Constanţa, în compania primarului Radu Mazăre, cercetat penal pentru fapte de corupţie, Însoţit de Daciana Sârbu, soţia sa şi actual europarlamentar, precum şi de alţi înalţi oficiali, cum ar fi vicepremierul Liviu Dragnea, Ponta şi-a făcut campanie electorală în cartierul de săraci Henri Coandă, subiect de dosar penal la DNA (primarul Constantei, Radu Mazăre ar fi cerut şi primit, conform procurorilor DNA, 175.000. euro mită, ca să aranjeze licitaţia pentru construcţia respectivului cartier).

“Cei care fac lucruri bune pentru oamenii din Constanţa, pentru oamenii săraci, pentru cei din România merită lăudaţi şi merită apreciaţi. Noi construim şi facem blocuri, spitale, şcoli - alţii o să ne înjure şi o să ne certe pentru asta”, a declarat premierul Victor Ponta în faţa electoratului din cartierul social "Henri Coandă" din Constanţa.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne