Premierul îl validează pe Radu Mazăre de 1 Mai. Vizită ne-oficială în cartierul Henri Coandă

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Premierul Victor Ponta îşi va petrece (parte) din ziua de 1 Mai, în compania primarului de Constanţa, Radu Mazăre, urmărit penal pentru fapte de corupţie.

În compania edilului, Victor Ponta va face o vizită neoficială în cartierul Henri Coandă, cartier a cărui construcţie face obiectul unui dosar DNA, Radu Mazăre fiind acuzat că a luat 175.000 de euro mită de la constructorul "blocurilor pentru amărâţi", cum a denumit primarul respectivul cartier. Primarul declară că îi va arăta premierului Ponta proiectul de extindere pentru a doua parte a cartierului.

Conform reporterntv.ro, Victor Ponta va veni la Constanţa însoţit de vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul Transporturilor, Dan Şova. După ce va vizita cartierul de locuinţe sociale, pasarela Iaht care va deveni funcţională în cursul zilei de azi şi apoi lucrările efectuate pe bani europeni în zona piaţetei de la Cazino, premierul va pleca în Deltă, iar Radu Mazăre în club, unde Delia şi Speak lansează imnul staţiunii, o melodie ritmată, conform lui Radu Mazăre, care va apărea şi el în videoclip.

Nu se ştie încă dacă anterior plecării în Deltă, Ponta va face o vizită şi în Portul Constanţa.

Reamintim că Ministrul Transporturilor Dan Şova, ce-l însoţeşte pe Ponta în periplul pe fieful edilului Mazăre, nu a făcut niciun secret din intenţia Guvernului de a oferi Primăriei Constanţa mai multe acţiuni în Port, făcând din organizatorul de carnavaluri Radu Mazăre acţionar aproape majoritar al portului, unanim considerat obiectiv strategic naţional.