Rusia va desfăşura exerciţii militare aeriene masive în timpul alegerilor din Ucraina [video]

Elicopter rusesc, tip Aligator tip Ka-52.
Elicopter rusesc, tip Aligator tip Ka-52. (youtube.)

Material video pe pagina originală a Epoch Times România.

Forţele armate ale Federaţiei Ruse au iniţiat, vineri, o serie de exerciţii militare aeriene masive în apropierea graniţei cu Ucraina, în regiunea Rostov-pe-Don, conform Zn.Ua.

În ciuda anunţurilor cu privire la retragerea trupelor mobilizate de-a lungul graniţei, Moscova va desfăşura o serie de exerciţii militare aeriene, ce vor include exerciţii ale paraşutiştilor, de-a lungul graniţei cu Ucraina, cel mai probabil până la data de 27 mai.

Pe 25 mai, Ucraina va începe alegerile prezidenţiale în toate regiunile ţării, inclusiv în regiunile aflate sub ocupaţia forţelor afiliate Rusiei.

Kievul a cerut o explicaţie oficială Moscovei cu privire la manevrele ”Aviadarts 2014”, neanunţate oficial de către ministerul rus al Apărării. Rusia nu a oferit niciun răspuns oficial autorităţilor de la Kiev.

Miercuri, cu două zile înainte de începerea manevrelor aeriene, un elicopter militar rus Mi-8 a transgresat spaţiul aerian al Ucrainei la o altitudine joasă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe