Şefa PNL, încântată: Românii care vor ca ţara să meargă înainte aşteptau acest mesaj ferm de la Cioloş

Parteneriatul dintre PNL şi Dacian Cioloş este important pentru electoratul de dreapta şi toţi cei care s-au săturat de propagandă, de demagogie şi de iluzii deşarte vândute la kilogram, a opinat şefa liberalilor Alina Gorghiu.
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

PNL, cu toate greşelile făcute, este un partid care se primeneşte, care poate asigura, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, o guvernare care să continue lucrurile bune începute de premierul Dacian Cioloş, a declarat vineri, pe contul său de Facebook, preşdintele liberalilor Alina Gorghiu.

"Apreciez, eu şi întreaga echipă liberală, faptul că Dacian Cioloş este ferm hotărât să facă echipă cu PNL şi că o spune atât de apăsat! Nu este o noutate că PNL îl susţine pe Dacian Cioloş pentru premier după 11 Decembrie. De altfel, premierul este consecvent cu poziţiile pe care le-a exprimat şi până acum.

Mesajul său este fără echivoc: PNL, cu toate greşelile făcute, este un partid care se primeneşte, care poate asigura, după alegerile din 11 decembrie, o guvernare care să continue lucrurile bune începute de Cioloş, care să facă reformele necesare, să dezvolte România şi să administreze ţara cu bună credinţă. Eforturile de schimbare pe care le-am făcut pentru a răspunde la agenda societăţii sunt vizibile şi sunt apreciate inclusiv de premier", a precizat Alina Gorghiu.

Şefa PNL susţine că pentru liberali este extrem de important parteneriatul cu Dacian Cioloş pentru o guvernare "aşa cum merită România".

"Mai mult decât atât, însă, acest parteneriat este important pentru electoratul de dreapta şi toţi cei care s-au săturat de propagandă, de demagogie, de iluzii deşarte vândute la kilogram. Românii care vor că ţara să meargă înainte după alegeri aşteptau acest mesaj ferm, care să le întărească încrederea că vom avea o guvernare competentă şi onestă, un guvern construit în jurul PNL, cu Dacian Cioloş prim-ministru", a subliniat Alina Gorghiu.

Potrivit şefei PNL, partidul pe care îl reprezintă are o ofertă cât se poate de clară şi este o ofertă care răspunde aşteptărilor societăţii. De cealaltă parte, oferta PSD reprezintă "tot ceea ce românii doresc să lase în urmă: persoane controversate şi pătate în conducerea ţării, capturarea statului de către un partid care nu urmăreşte decât propriile interese". "Alegerea este simplă", consideră Alina Gorghiu.

Pentru a citi mesajul ferm transmis românilor de premierul Dacian Cioloş, la care face referire şefa PNL, intraţi aici.