Sidonia Bogdan: Am citit doctoratul ministrului PSD-ist al Justiţiei, în care dă citate greşite din Soros

Teza de doctorat a lui Florin Iordache a făcut-o pe jurnalista Sidonia Bogdan să-şi pună întrebări despre cât de mult s-a implicat, de fapt, ministrul Justiţiei în lucrarea făcută la Chişinău.
Florin Iordache(PSD),
Florin Iordache(PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

"Curioasă să văd ce mai aduce nou Guvernul Grindeanu-Dragnea, am răsfoit teza de doctorat a unuia dintre cei mai de seamă miniştri ai recentului cabinet: Florin Iordache, ministrul Justiţiei, cel care a fost vârf de lance în lupta pentru corupţie în Marţea neagră, de acum câţiva ani", scrie jurnalista Sidonia Bogdan, într-un articol publicat miercuri în Vice.

Jurnalista a explicat că nu are de gând să se lege acum de ce a făcut sau nu fostul viceprimar de Caracal, pe ea a interesat-o exclusiv teza sa de doctorat. A citit-o cap coadă şi s-a distrat puţin pe seama descoperirilor făcute: note bibliografice măsluite, o referire fără niciun sens la o carte a lui Soros şi trimiteri la conferinţe internaţionale care n-au avut nicio legătură cu cercetarea ştiinţifică.

"Însă cel mai tare m-a intrigat faptul că doctoratul ăsta obţinut în Republica Moldova a fost echivalat rapid la Bucureşti, pe vremea unui ministru-geniu al României: Ecaterina Andronescu", a subliniat Sidonia Bogdan.

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.