Simona Halep, despre partida din turul doi cu Ekaterina Alexandrova: "Am fost supărată pe picioarele mele"

Halep şi-a asigurat prezenţa în optimile competiţiei după ce a dispus de sportiva rusoaică în urma meci destul de dificil, scor final 3-6, 7-5, 6-4, accidentarea suferită săptămâna trecută la Rogers Cup fiind un minus pentru fosta lideră WTA.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Simona Halep (27 ani, 4 WTA) a avut un start destul de greu la turneul WTA Premier 5 “Western & Southern Open“ de la Cincinnati, motivul fiind accidentarea suferită la tendonul lui Ahile la Rogers Cup (Toronto), constănţeanca fiind nevoită atunci să abandoneze la sfatul medicului partida cu cehoaica Marie Bouzkova, în sferturi, după primul set la scorul de 4-6, în favoarea adversarei.

"Am fost puţin nervoasă înaintea meciului pentru că accidentarea de săptămâna trecută a fost dificilă. Am fost speriată să alerg spre minge, dar apoi am început să simt ritmul şi a fost mai uşor. Nu m-am relaxat deloc, am fost destul de stresată. Am fost prea înceată pe picioare, nu am avut putere, dar apoi mi-am împrospătat gândirea şi am luptat până la final. Nu am fost negativistă, ci doar supărată pe picioarele mele. Vechea Simo cu siguranţă ar fi cedat pentru că era prea stresată cu accidentarea. Dar acum sunt puternică mental şi lupt până la final", a declarat constănţeanca potrivit Tennis Channel.

Pentru Halep urmează acum un meci la fel de dificil în compania americancei Madison Keys (18 WTA), partida fiind programată vineri - ora 2:00 a României.

"Keys loveşte foarte puternic mingea şi trimite foarte plat, cu multă forţă. Chiar dacă o conduc la meciuri directe, toate au fost echilibrate.
Totuşi, faptul că am avantaj la meciurile directe îmi dă încredere. E important să fiu puternică pe picioare", a mărturisit Simona la conferinţa de presă legat de viitoarea sa adversară.

Cele două combatante s-au mai întâlnit de şase ori până acum, sportiva de la malul Mării Negre câştigând ultimele cinci meciuri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport