Tăriceanu salută o eventuală revenire a lui Ponta în politică

Călin Popescu-Tăriceanu
Călin Popescu-Tăriceanu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

În contextul discuţiilor despre propulsarea lui Victor Ponta la şefia Camerei Deputaţilor, şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat sâmbătă, la Buzău, în cadrul unei conferinţe de presă că a lucrat foarte bine cu fostul premier şi dacă acesta va dori să revină în politică, „va saluta acest lucru”.

”Am lucrat foarte bine cu Victor Ponta. Ce înseamnă că am lucrat bine? În politică contează enorm ca partenerii să-şi respecte angajamentele şi cuvântul, altfel nu ai nicio siguranţă că parteneriatul poate să funcţioneze. Dacă domnul Ponta va reveni în politică, eu salut acest lucru. Dar decizia sigur că îi aparţine domniei sale şi Partidului Social Democrat”, a declarat Tăriceanu, citat de stiripesurse.ro.

Reamintim că PSD-ul pregăteşte debarcarea de la conducerea Camerei a lui Valeriu Zgonea, exclus din PSD după ce a cerut demisia lui Liviu Dragnea, condamnat la închisoare cu suspendare în dosarul fraudării referendumului din 2012. Locul lui Zgonea ar putea fi preluat de Victor Ponta, despre care Dragnea susţine că atât sufleteşte, cât şi pragmatic, şi l-ar dori pe acest post.

Merită menţionat că Victor Ponta este titular de dosar penal, fiind judecat la Înalta Curte în dosarul Turceni-Rovinari şi riscă oricând o condamnare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne