Tăriceanu susţinut de PSD pentru şefia Senatului. La Camera Deputaţilor... mister

Dacă Tăriceanu va dori încă un mandat în fruntea Senatului, PSD îl va susţine în aceste demers, Liviu Dragnea considerând că aceasta este o soluţie bună.
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu (Epoch Times România)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că PSD îl va susţine pe co-preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu pentru încă un mandat de preşedinte al Senatului, în cazul în care acesta va dori funcţia, relatează news.ro.

“Dacă va dori, noi îl susţinem în continuare. Credem că este o soluţie foarte bună. A fost un preşedinte al Senatului foarte bun şi credem că este firesc. Şi cred că va dori în continuare”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat în continuare de preşedintele Camerei Deputaţilor, acesta a spus că funcţia va fi ocupată de cineva de la PSD. La fel ca şi în cazul persoanei care va fi nominalizată pentru postul de premier, Dragnea a păstrat misterul asupra identităţii persoanei care va fi propusă pentru această funcţie.

viewscnt
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne