"Traseele lui Dragnea în Brazilia: Clubul Fortaleza" - investigaţie Rise Project

Jurnaliştii de la RISE Project au documentat intrările şi ieşirile din Brazilia ale lui Dragnea & Co. Între alţii, preşedintele PSD a fost acompaniat în periplurile sale sud-americane de reprezentanţi ai companiei Tel Drum, de patronul sinucigaş al Regiotrans dar şi de proaspăt angajata secretară de la minister.
Preşedintele PSD Liviu Dragnea
Preşedintele PSD Liviu Dragnea (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

Afacerile din Brazilia de pe urma cărora a beneficiat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, au intrat în vizorul procurorilor din ţara sud-americană, care suspectează o posibilă spălare de bani dar şi alte infracţiuni în cazul investiţiilor făcute pe numele prietenilor politicianului, relatează RISE Project.

Împreună cu reporteri ai postului de televiziune Record TV, a doua cea mai mare reţea de televiziune din Brazilia, jurnaliştii de la RISE au documentat intrările şi ieşirile lui Liviu Dragnea şi ale apropiaţilor săi în ţara de peste Atlantic.

"Am obţinut indicativele zborurilor care i-au adus în Fortaleza, oraş din nord-estul Braziliei unde şi-au desfăşurat afacerile, numerele paşapoartelor folosite precum şi datele şi orele exacte când aceştia au trecut prin punctele de frontieră. Aceste informaţii aruncă o nouă lumină asupra activităţilor ascunse desfăşurate de Dragnea şi prietenii săi atât în Brazilia cât şi în România."

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne